07.09.2019 tarihi de aldığım xc150 26 mtb 18'-24vıt. Bisiklet o kadar övgülere rağmen fos çıktı müşteri hizmetleri zaten cevap vermiyor. dun 1.670 TL para verdim adam omur boyu kullan gibisinden bana sattı önce balata değişti ardından lastik patladı ve sürekli ayaklık ta sorun oluyor ve pedala çarpıyor gittik jant eğilmiş dedi hadi bir iki sıktı yolladı sonra 4. Gidişimizde a tekeri tutan dönmesini sağlayan parça kırılmış dedi 4. De mi anladın bunu? Bu bisiklet garantili bir bisiklet yok garantiye geçmiyor bu diyor neymiş ortadan kırılacakmış öyle eee dedim garantisi ne için Ankara anka bike bisiklet bayi den aldık başka hiçbir yere götürmedik bayi olarak da ilgi bilgi sıfır ki.