Kroman Çelik Fabrikasının Çevre Kirliliği

29 Mayıs 2023 22:53

Kroman çelik fabrikasından gelen pis koku ve toz artık dayanılır gibi değil. Emek Mahallesi çevresindeki fabrikaların artık bir an önce buradan taşınması lazım. İnsan sağlığının hiç mi önemi yok, inanılır gibi değil. Yaşam alanı içerisinde fabrika olamaz, olmamalı. Yıllardır insanlar nasıl dayanmış, inanamıyorum. Bir an önce bu fabrikaların taşınması lazım, hem çevre kirliliğinin giderilmesi hem de insan sağlığı için.

27 Haziran 2023 01:20

Kroman çelik fabrikasından gelen toz, duman, pis koku dayanılır gibi değil, yeter artık çocuğum saatlerdir öksürük atağı geçiriyor ve buraya taşındığımızdan beri çocuğum sürekli böyle, öksürükten boğuluyor çocuk. Taşındığımıza bin pişman olduk. Cam çerçeve açamıyoruz her yer toz duman içerisinde. Buna nasıl müsaade ediliyor aklım almıyor. Yıllardır insanlar buna nasıl dayanmış şaşkınım. Bu fabrikanın ve çevreye zararı olan diğer fabrikaların artık yaşam sahalarından taşınıp sanayi bölgelerine gitmeleri gerek. Artık daha ne diyelim buna müsaade edenleride Allah'a havale ediyorum!

profile profile profile

Kroman Çelik Fabrikasının Çevreye Verdiği Zararlar

19 Temmuz 2023 09:23

19 Haziran 2023 16:45
Gülşah sonuçtan hiç memnun değil

Fabrika Kaynaklı Toz ve Duman Sorunu Hakkında Şikayet

03 Ağustos 2025 02:39