Kredi Ve Yurtlar Kurumu Kredi Ödemesi Yapılamıyor!
KYK kredi geri ödeme yapamıyorum sistem sürekli hata veriyor kredi ödemesi diye seçenek çıkıyordu şimdi direkt kendisi seçip yurt ödemesine tıklıyor kredi borcumuzu ödeyemiyoruz ödeme yapamadığımız için de faiz işleyecek ben sizin saçma sapan sistem sorunlarınız yüzünden faiz ödemek zorunda değilim ...
KYK Depozito İadesi
KYK yurt depozitosu iade edilmedi ki ben kaydımı sildirip dilekçe vereli 3 hafta oldu ama hala para yatmadı. Bir iki hafta içinde yatar deniliyordu ama hala ortada bir şey yok niye bu kadar gecikti onu da anlamıyorum. Yetkililerden bu konuda yardım istiyorum

KYK Kredisi Yatmadı
Her ay yatan Okul kredim bu ay yatmadı üniversite sınavına tekrar hazırlanıyorum okuduğum bölümden memnun değilim ve okula gitmiyordum bu sene hiç gitmedim ama yatmaya devam ediyordu bu ay ki yatmadı bunun nedeni ne bizi mağdur etmeye ne hakkınız var
Bugün KYK ödemesini yapmak istedim ancak hata verdi. Ziraat Bankası ® müşteri hizmetlerini aradım birlik bir durum değil KYK'nu aramalısınız diye cevap aldım. Sorunun ana kaynağı nedir öğrenmek istiyorum neden ödeme yapılamıyor. İlgilenirseniz sevinirim.