KYK Yurt Ödeme Hatası

Kerime Sultan KYK yurdundan kaydımı yaklaşık 1 ay önce silmeme rağmen depozito ücretim verdiğim ibana hâlâ geri yatırılmadı. Ödeme günü olduğunda bizi sıkıştırıp günü gününe ödemeye zorlayan sistem depozito iadesinde neden bizi mağdur durumda bırakıyor? Derhal bana taraflarınca ulaşılmasını ve depoz...
KYK yurt ücreti geri ödemesi için gerekli bilgileri yetkili kurumlara verdim ama hiçbir şekilde bana geri ödenmesi olmadı. Ulaştığım kurumlar bu konuda bilgim olmadığını söylediler. Hakım olan yani 400 TL'yi istiyorum gereğinin yapılmasını temin ediyorum.
KYK yurdundan kaydımı sildirdim 1 ay oldu ama hala depozitomun geri ödemesi yapılmadı. Her ay KYK yatak ücretimi geciktirmeden yatırıyordum zaten bir gün geç yatırsak kıyametler kopardı iş geri ödemeye gelince böyle süründürülüyoruz kimseye de ulaşamıyorum
Sakarya KYK yurdunda kalıyorum. Şubat ayı yurt ücret iadesi yapılmadı. Bazı arkadaşlarımız ödememişti fakat ödeyenlerin yurt ücret iadesi hala yapılamadı neyi bekliyorsunuz biz de öğrenciyiz mağdur oluyoruz. Lütfen bu durumu bir an önce çözüme ulaştırın.
KYK yurdundan ayrıldıktan sonra kaydımı sildirdim. 10 ocakta sildirmeme rağmen hala depozitom iade edilmedi. Gereğinin yapılmasını istiyorum. Aradan yaklaşık 50 gün geçmiş bu durum hakkında net bir bilgiye de ulaşamıyoruz. Böyle bir durumda ne yapmamız gerekiyor. Onu da bilmiyoruz çok saçma.
KYK yurt ödemesini yapmaya çalışıyorum ancak sistem KYK sistemine ulaşamıyor diye hata veriyor 2 gün içinde ödemem gerek acilen bu hatanın çözülmesi için cevap bekliyorum bir an önce çözülmesini bekliyorum. En kısa sürede çözülmesi isteğiyle iyi akşamlar