Deprem destek listelerine hızlı erişin!
Kredi ve Yurtlar Kurumu ile ilgili
Şikayetin Durumu
  •   Yayında
  •   Cevaplandı
  •   Çözüldü

KYK Wi-Fi Kullanıcı Aktif Değil Hatası

Açelya
Açelya 02 Aralık 2022 09:45

KYK Wi-Fi bağlanırken kullanıcı aktif değil hatası veriyor neredeyse 2-3 haftadır böyle kotam yenilenmesine rağmen hala giremiyorum. İnternete bağlanmam da gerekiyor. Sorunu bulmuşta değilim en son çare buraya yazabildim lütfen en kısa sürede düzeltilsin.

3 hafta önce

Kredi Ve Yurtlar Kurumu  Kredi Ödemesi

Yüksek lisans öğrencisiyim kredi taahhütnamesini 30.000 olarak onayladım fakat ilk dönem ders kaydı yapamadım ve pasif öğrenci olduğum için hiç kredi almadım şu an öğrenciliği aktif önceki ayların ücretini de alacak mıyım acil dönüş bekliyorum ve almam gerekiyor.

3 hafta önce

KYK Borcu Ödendiği Halde Borcun Gözükmesi

Yüksek lisansta aldığım KYK kredimin tamamını ödeyip borcumu bitirdiğim halde interaktif vergi dairesinde faizlerin silinmesinden sonra borç gözükmeye başladı. Kredinin ikinci taksitinin ödenmediği görünüyor. Üstüne bir de gün geçtikçe faiz birikiyor.

09 Şubat

KYK Bursumu Kullanamıyorum

Ziraat bankasında her ay yatan kredime bu ayda 1250 lira yatırıldı fakat kullanabilir bakiyem 0 lira kaldı avanstan geçen ay harcadım fakat bu ayda avansımın aktif olması gerekir ama ben işlem yapamıyorum ve kullanamıyorum. Şu an neden avansımı kullanamadığımı anlamadım. Destek istiyorum

04 Şubat

KYK Bursunun Yatması

KYK bursuna başvurduğum zaman Mardin artuklu üniversitesinde kayıtlıydım fakat kaydım pasifti şimdi merkezi puan ile kaydımı Harran üniversitesine geçiş yaptım kaydım aktif KYK bursum ne zaman hesabıma yatacak bilgi verirseniz yardımcı olursanız sevinirim.

02 Şubat

Kredi ve Yurtlar Kurumu Pasif Durum Sebebiyle Burs Kesilmesi

Merhaba, KYK bursum pasif duruma düşmem sebebiyle kesildi. Öğrenci işleri ile görüşerek ders kaydımı yaptırdım. Şu an Yöksis'te aktif durumdayım. E-devlet'ten kredi/burs ödeme açma kısmından başvuru yapmak istediğimde bursumun mevzuat gereği kredi olarak açılacağı yazıyor. Herhangi bir başarısız...