Deprem destek listelerine hızlı erişin!
Kredi ve Yurtlar Kurumu ile ilgili
1 Destekçi

KYK Ödeme Yapamıyoruz Sistem Hata Veriyor

Sertap
Sertap 27 Kasım 2022 10:16

Ziraat'ten internet bankacılığından her yerden denedim bir ay oldu neredeyse KYK ödemesi yapamıyorum! Sürekli hata veriyor acil bir çözüm getirin çoğu insan aynı problemi yaşıyor. Ödemek istiyoruz ödeyemiyoruz bir de üstüne faiz koyuyorsunuz. Lütfen düzgün bir sistem kurun!

1 Destekçi

23 Kasım 2022

KYK Ödemesi Yapılmıyor.

KYK ödememi yapamıyorum, sistem hata veriyor müşteri hizmetlerini arıyorum sorunu biz halledemeyiz diyorlar. E devletten görüntüleyemiyoruz teknik çalışmadan dolayı ATM den de para yatırılmıyor. Buna bir çözüm bulunması gerekiyor ay sonu geldi hala ödeme yapamadık.

21 Kasım 2022

KYK Kredi Borcu Ödeyemiyorum

KYK geri ödeme kredimi ödeyemiyor um sistem hata veriyor bundan ben sorumlu değilim her gün faiz işleyecek. Sisteme girdiğimde bu kanaldan isteğinizi gerçekleştiremiyoruz diyor. Nereden ödeme yapacağım kim yardımcı. Olacak bana bilmiyorum. Acilen çözüm gerekiyor.

17 Kasım 2022

KYK Kredi Geri Ödeme

2 Destekçi
24 Ekim 2022

KYK İlk Kayıt Ücreti Hata Veriyor

KYK kayıt için ilk kayıt ücretini ödemem gerekiyor ama tüm bilgilerimi doğru girmeme rağmen hata veriyor ve sistem kaynaklı olduğunu söylüyor ama gün sonunda benim yurt hakkım gidiyor buna derhal gün içinde bir çözüm bulunmasını istiyorum. Böyle bir saçmalık yok sizin sorununuzu biz çekmeyeceğiz

KYK İlk Kayıt Ücreti Hata Veriyor
15 Ekim 2022

KYK Yurdu İnternet Sorunu Var

Hatay Reyhanlı KYK yurdundan internet hızlı değil ve çekmiyor sürekli hata veriyor. Uzaktan eğitim dersimiz var ve sürekli olarak aynı sorunu yaşıyoruz. Lütfen internet sorununa bir çözüm bulmanızı rica ediyoruz. Lütfen biraz daha iyi bir sistem gelişsn