KYK Kredisi Yatmaması

KYK bursum her ayın 8'i yatmasına rağmen neden bu ayın 8'ine giriş yapmış olmamıza rağmen yatmamıştır? Lütfen eğer bir hata varsa hemen giderilsin hiçbir gelirim yok ve kendimi bu Bursa göre ayarlıyorum. Yetkililerden cevap bekliyorum. Teşekkür ediyorum şimdiden
Kaldığım KYK yurdundan 10 gün önce çıkış yaptım 1 hafta sonra depozito ücretin yatar demişlerdi ama hala yatmadı. Nereyi arayacağımı da bilmiyorum. Yurt ücretini bizden nasıl günü gününe arayarak istiyorlarsa ben de depozito iademi istiyorum. Şimdiden teşekkürler
KYK Kredi Bursum yatmadı. 06.04.2023 bursu yatması için bunu yazdım ve en kısa sürede yatırılmasını istiyorum. Lütfen bilen bir bana deşerek çıksın çünkü daha önce böyle bir durum ile karşılaşmadım ve en kısa sürede tekrar yatırılmasını istiyorum.
KYK bursum her ayın 10'unda yatmasına rağmen neden bu ayın 14'üne giriş yapmış olmamıza rağmen yatmamıştır? Bir hata varsa giderilmesini ya da bana ulaşılmasını istiyorum. Çünkü kendim ulaşmaya çalıştığımda çağrı merkezi uzunca süreler bekleme süresi veriyor. Yetkililerden cevap bekliyorum. Teşekkür ediyorum şimdiden