KYK Kredisi Geri Ödemesi

14 Nisan

4 yıllık fakülteden okulu 1 yıl uzatarak 2019 da mezun oldum. Kredi borcumu hiç ödeyemediğim için eve ® kağıt geldi ve 17 bin civarı toplam borç yazıyordu. Borcumu simdi ödeme fırsatım oldu. E devletten aldığım miktar 13 bin yazıyor. Ödeme işlemlerini yapmaya çalıştığımda ise beni vergi dairesine yönlendirdi. Oradaki toplam borcum da 15 bin yazıyor. Kontrol ettiğimde gecikme zamlarının silinmediğini gördüm. Oysaki Cumhurbaşkanının açıklamasında sadece ana paranın ödeneceği yer alıyordu.

Son 1 yılda şikayetlerin henüz hiçbirine cevap vermedi.

KYK Kredisi Uzatma

1 hafta önce

2023 yılında Myp ile yatay geçiş yaptım. 2 yıllık bölümde okuyordum KYK ya başvurdum KYK kredisi çıkmıştı. 1 sene KYK kredisi aldım. 1. Senenin sonunda yatay geçiş ile 4 yıllık bölüme geçtim kredimi nasıl uzatabilirim? Yardımcı olunursa sevinirim teşekkürler

Kredi ve Yurtlar Kurumu Yurt Başvurusu Yapamıyorum

1 ay önce

Geçen sene üniversiteye yerleştim, ancak ders kaydı ve yurt başvurusu yapmadım. Bu sene farklı bir yere yerleştim, ancak yerleştiğim yerin yurdu çıkmıyor. Geçen seneki okul 4 yıllıktı, bu seneki ise 2 yıllık. Okuyabilirim dediler, ancak yurt çıkmıyor. Yardımcı olursanız sevinirim.

KYK Kredim Kesildi

10 Temmuz

Kocaeli Üniversitesi 5 yıllık KYK bursu çıktı. Hazırlık sınıfını başarıyla bitirdikten sonra eğitimime başarılı şekilde devam ettim. Şu anda İngiliz dili ve edebiyatı 4. Sınıf öğrencisiyim, normalde mezun olmam gerekiyordu ama alttan 2 tane dersim kaldı. O nedenle de okulum uzamış oldu. Ortalamam 2,...

2 Yorum

Gaye

Mesut bende 2020 mezunuyum 2 sene ödemedim süre vardı bu 3. Sene ama ödeme başladıktan sonra bir sene ödememiş oluyorum. Kaç sene sonra vergi dairesin geçiyor bu borç

Mesut

2. Sene den sonra ödemeye başlamayınca galiba. E devletten kontrol edebiliyorsun vergi dairesine geçip geçmediğini

Son 1 yılda şikayetlerin henüz hiçbirine cevap vermedi.