KYK Kredi Geri Ödeme

KYK kredim yatmadı 9 gün geçmesine rağmen hala bir haber yok tek harçlık aldığım yerdi bari bir haber verilseydi ne zaman yatar merak ediyorum. En yakın zamanda yatmasını umuyorum. Lütfen yardımcı olun çok mağdur durumdayım... Yetkililerden çözüm bekliyorum
KYK kredim yatmadı 4 gün geçmesine rağmen hala bir haber yok tek harçlık aldığım yerdi bari bir haber verilseydi ne zaman yatar merak ediyorum. En yakın zamanda yatmasını umuyorum. Lütfen yardımcı olun çok mağdur durumdayım... Yetkililerden çözüm bekliyorum
Her ay yatan KYK kredim bu ay yatmadı, okulumun ismi değiştiği için nakil yaptım ama hala yatmadı. 2 gündür mağdurum sadece KYK kredim den geçiniyorum zor durumda kaldık gsb yi aradığım da ise bu ay yatmama ihtimali olduğun söyledi. Bir çözüm bekliyoruz...
KYK geri ödeme kredimi ödeyemiyor um sistem hata veriyor bundan ben sorumlu değilim her gün faiz işleyecek. Sisteme girdiğimde bu kanaldan isteğinizi gerçekleştiremiyoruz diyor. Nereden ödeme yapacağım kim yardımcı. Olacak bana bilmiyorum. Acilen çözüm gerekiyor