KYK Kredi Borcunu Ödeyemiyorum. Hata Veriyor

Ziraat genç kart KYK kartı kredi kısmını kullanmadım. Ona rağmen asgari borç ödemesi çıktı. Son ödeme tarihi bile geldi... Kullanmadığım bir şey için neden borç ödemesi gözüküyor.
KYK kartımdan harçlık avans borcum çekilmesine rağmen, harçlık avansımı tekrar kullanamıyorum. Normalde borcumu ödediğim zaman tekrar kullanmıştım. Geçen ay ve ondan önce ki ay gibi. Kartımdan 846 TL para çekildi ama hala harçlık avansımı kullanamıyorum
KYK kredi kartı dönem borcum vardı ödemeyi unuttum harçlık avansım geçici olarak kapandı ama borcumu ödedim ancak harçlık avansım açılmadı henüz ve kredi kartımı da kullanamıyorum. Şu an ikisi de ne zaman açılacak yardımcı olur. musunuz. Gidip şubeye halletmem mi gerek yoksa uzaktan da oluyor mu
Bankkart borcum 158 TL idi borcumu ödedim ama tekrardan 85 TL kesinti yaptım kart hareketlerime baktığımda ise neden kesinti yaptığını anlayamadım borçlar kısmında da borcumu ödedikten sonra kesinti yapılan para gözükmüyordu bu kesinti niçin öğrenebilir miyim
2018-2019 yıllarında üniversite için kredi başvurusunda bulundum daha sonra iptal ettim ama taahhüdü imzaladım için para hesabıma yaptırılmış parayı çekmediğiniz takdirde paranın geri alınacağını söylediler bana buna rağmen şu an 9000 TL borç geldi. Benim banka kartım dahi yok şu an yapmadığım borcu...
KYK kredi borcumu ödeyemiyorum. Sitede ödemeler güncellendi ama neredeyse 10 gündür ödeme yapmaya çalışıyorum ancak sürekli hatalar alıyorum. Farklı kredi kartları ile ödemeye çalıştım ama sonuç hala aynı. Garanti Bankası ve Yapı Kredi ® kredi kartları ile deneme yaptım. Hataların ekran görüntüleri aşağıdaki gibidir.