KYK Kredi Borcu Ödeyemiyorum

KYK banka kartımda Harçlık Avansımı yanlışlıkla kapattım ve geri açmak istediğimde hata veriyor. Devam eden iptal işleminiz var diyor. Kredi kartımda da asgari tutar vs herhangi bir borç yok. Mağdur oluyoruz. Yardım talebinde bulunmak zorunda kaldım. Lütfen ilgilenebilir misiniz?
KYK geri dönüşümlü krediyi Ziraat ATM'sinden ödeme yapamıyorum e devlet üzerinden hata veriyor lütfen yardımcı olun nereden ödeme yapabiliriz gecikme faizi geliyor ödeme yapmadığım için bu sorunun çözülmesi gerekiyor olan bize oluyor en kısa sürede çözülmesi gereken bir konu
KYK'dan 2018 yılından beri burs alıyorum. Bu yıl ocak ayında mezun oldum fakat üniversite neredeyse mayıs ayına kadar bir türlü ilişiğimi kesmedi. Şubat ayından sonra da yatan burs krediye dönmüş henüz yeni fark ettim. Sebebi nedir acaba? Lütfen yardımcı olur musunuz?
KYK geri ödeme kredimi ödeyemiyor um sistem hata veriyor bundan ben sorumlu değilim her gün faiz işleyecek. Sisteme girdiğimde bu kanaldan isteğinizi gerçekleştiremiyoruz diyor. Nereden ödeme yapacağım kim yardımcı. Olacak bana bilmiyorum. Acilen çözüm gerekiyor.