Deprem destek listelerine hızlı erişin!
Kredi ve Yurtlar Kurumu ile ilgili
3 Destekçi

KYK Faiz Oranı

Seyran
Seyran 12 Ocak 16:33

Düzenli bir şekilde ödediğim KYK borcum 13.500 TL kalmıştı ve sonrasında ihlale girdi vergi dairesine gittiğimde faizler silenecek dendi üzerine sayın Cumhurbaşkanımız açıklama yaptı 9.772 TL ana borcum olmasına rağmen faizli 20.000 TL çıktı. KYK vergi borcu faizleri silenecek denmesine rağmen hala faiz işlemekte buna en kısa zamanda çözüm bulunmasını talep ediyorum.

3 Destekçi

3 hafta önce

Kredi ve Yurtlar Kurumu Vergi Dairesi Faizi Silmemiş

KYK borcumu endeksi silinmiş şekilde ödeyemiyorum borcum vergi dairesine aktarılmış Ziraat mobilden ödeyemiyorum borç gözükmüyor vergi dairesinin online işlemlerinden ödemeye çalıştığımda endeksi silinmiş halde ödeyemiyorum faizli şekilde ödeyebiliyorum hani faizler silinmişti acilen sorunun çözülme...

4 Destekçi
23 Ocak

Kredi Ve Yurtlar Kurumu Kredi Faizlerim Silinmedi

KYK borcumda faizlerin silineceği söylendi. Benim faizlerim silinmedi gittiğim vergi dairesindeki kişide gelen herkes bunu söylüyor bende bilmiyorum dedi. Resmi gazetede yayınlayıp ta insanları kandırmanız size bir şey kazandırmaz göz boyamaktan başka bir şey değildir ve bilerek ödeme yapmıyorum.

1 Destekçi
02 Ocak

KYK Faizleri Silinmedi

11 250 TL olan KYK borcum. Vergi dairesine düştüğü için 24 800 TL olmuş. Ve haciz işlemleri başlatılmış. Hani faizler silinmişti hani sadece ana para ödeyecektik. Lütfen çözüm bulun artık.! Cumhurbaşkanı açıklama yapıyor ama ortada bir şey yok. Millete umut bari vermeyin.

1 Yorum

Alican
Alican

CİMER'e yapmış olduğum KYK faiz ve gösterilen endeks bilgilerinin ödenememesi konusu hakkında şikayetin sonucu