Kredi ve Yurtlar Kurumu ile ilgili
  • profile
1 Destekçi

KYK Depozito Ödemesi

Sıla 20 Aralık 2022 19:46

KYK kaydımı sildirdim ancak hâlâ depozito ücreti bana geri ödenmedi öğrenciyiz paraya ihtiyacımız var tamda yıl sonu depozito ücretinin en kısa zamanda ödenmesini istiyorum biz yurt parasını geciktirmiyoruz bir ay oldu neredeyse İzmir cihannüma kız yurdu

• profile
1 Destekçi

09 Nisan

Kredi Ve Yurtlar Kurumu Depozito Ücreti İadesi

KYK kız yurdundan kaydımı sildireli neredeyse 3 hafta oldu ama hala depozito ücretim yatırılmadı yönetmelikte kayıt silindikten sonra bir hafta içerisinde yatırılacağı belirtiliyor arayıp yurdu arayıp sorduğumda bizimle alakalı bir problem değil dendi cidden mağdurum başka bir yurda depozito yatırma...

21 Mart

KYK Depozitosu İadesi

KYK depozito iadem hala yapılmadı. Denizli kız öğrenci KYK da kalıyordum. Kaydımı sildirdim fakat hala depozitom geri iadesi yapılmadı. En kısa zamanda bu problemin çözülmesini bekliyorum. Bir gün bile yurt ücretini geciktirmedim fakat yaşadığım durum tam tersi

19 Mart

KYK Depozito İadesi

17 Şubat tarihinde yurttan kaydımı sildirdim fakat 1 ay geçti hala depozito ücretim yatmadı. Şaka mısınız siz ya 1 hafta içinde yatması gereken para 1 aydır yatmıyor. Ödeme yapılacağı zaman 1 gün fazladan beklemiyorsunuz ama bize geri paramızı zamanında yatırmıyorsunuz.

2 Yorum

Eslem
Eslem

Yurttan ayrılınca ailene haber verildi mi

Hayır