KYK Depozito İadesi

05 Mayıs

KYK'dan yurt kaydımı sildirdim. Depozito 1 hafta içerisinde hesaba yatar denmesine rağmen hala geri ödeme yapılmadı. Nasıl yurt kayıt zamanı gecikme kabul edilmeksizin öncelikli olarak depozito talep edildiyse aynı şekilde ödediğim depozitonun iadesini talep ediyorum. Gereğinin yapılmasını ve depozito ücretinin yatırılmasını istiyorum.

Son 1 yılda şikayetlerin henüz hiçbirine cevap vermedi.

KYK Depozito Ücreti

6 gün önce

14 Eylül 2023 Perşembe günü yurt kaydımı sildirdim fakat üzerinden bir hafta geçmiş olmasına rağmen hala depozito ücreti ve gün bazında yatak ücreti iadesi yapılmadı. Bu konuda çözüm bekliyorum. Ücret iademin bir an önce yapılmasını istiyorum. Sorunun çözülmesini umuyorum.

KYK Depozito Parası

2 hafta önce

Kredi ve Yurtlar Kurumu Yurt Depozito İadesi

3 hafta önce

Kaydımı sildirmeme ve üzerinden 1 ay geçmesine rağmen Bartın KYK Erkek Yurdu'nun barınma için aldığı depozito ücreti iade edilmedi. Ödenmeyen depozito ücretinin tarafıma en kısa sürede eksiksiz şekilde ödenmesini ve mağduriyetimin giderilmesini istiyorum

1 Yorum

Yusuf

E devlet dilekçe yazarsın 1 hafta içinde yatırıyorlar. KYK dilekçe diye arama yaparak oluşturabilirsiniz. Direkt geri dönüş yapıyorlar.

Son 1 yılda şikayetlerin henüz hiçbirine cevap vermedi.