79 Şikayet

KYK Bursum Yatmadı

KYK Kredim normalde her ayın 10'unda yatar fakat bu ay henüz yatmadı birkaç gün bekledim hatta bankayı bile aradım onlarla ilgili bir sorunun olmadığını belirttiler. Gençlik ve Spor Bakanlığına ise bir türlü ulaşamıyorum. Müşteri hizmetlerine asla bağlanmıyor 1 saat boyunca beklememe rağmen... Lütfe...

KYK Bursum Yatmadı

Bursum mart ayına kadar yattı fakat nisan ayı için sistemde de gözükmüyor hesaba da yatmadı. Kesilme gibi bir durum da yok hâlâ burs var olarak gözüküyor. Burs yatma günü geldiğinde belki bir sorun çıkmıştır ve yatar diye bekledim ama yatmadı. Bu durumun kontrol edilmesini talep ediyorum.

KYK Bursum Yatmadı

Normalde KYK bursum her ay 9'unda yatardı ancak bu ay yatmadı 5 gündür bekliyorum. E devlette Aktif öğrenci gözüküyorum okul da değiştirmedim bursum da yanmadı. Ne sıkıntısı olmuş olabilir anlamadım. İlk defa böyle bir şey yaşıyorum. Ne yapmam lazım yardımcı olur musunuz

KYK Bursum Yatmadı

KYK Bursum yatmadı. Erasmus eğitimi kapsamında yurt dışında olduğum için öğrenciliğim Pasif duruma düşmüş. Okulumla konuştum ve bu durum düzelttik. Nisan ayında bursumun yatmama sebebinin bu olduğunu düşünüyorum. 07.04.2023 tarihli yatması gereken bursumun yatırılmasını istiyorum. Yetkililerin yard...

KYK Bursum Yatmadı

KYK bursum Nisan ayı itibariyle yatırılmadı. 10.04.23 tarihli burs ödemem yatırılmadı. Yatırılmaması için hiçbir sebep yok ve ben kiminle iletişime geçmem gerektiğini bilmiyorum. Bursum yatmadığı için borcumu da ödeyemiyorum lütfen bir yardımcı olabilir mi?

KYK Bursum Yatmadı

09.04.2023 tarihinde Nisan ayı KYK burs ödemesinin yapılması gerekiyordu ancak henüz hesabıma yatırılmadı. Daha önce böyle bir sorunla karşılaşmadım. Konuyla ilgili yardımcı olabilecek bilgisi olan birisi varsa lütfen bana yardımcı olsun. En kısa sürede ödemenin yapılmasını istiyorum.

KYK Bursum Yatmadı

KYK Burs Nisan ödemem yatmadı. T. C. Son hanesi 8olduğu için her ayın 10 da düzenli yatıyordu, fakat bu ay bursum yatmadı. Harçlık avansa gitmiştir diye baktım ama orada da - de değil hesabım. Yardımcı olur musunuz biraz mağdur kaldım açıkçası hiçbir sebebi olmadan bu şekilde olması.

KYK Bursum Yatmadı

KYK burs başvurum reddedildi. Okul yönetimi, okulun isim değişikliği nedeniyle 09.04.2023 tarihinde nakil işlemi yapmamı talep etti. Talebi yerine getirdim ancak bugün 10.04.2023'te öğrendim ki nakil işlemi için geç kaldığım için bursum krediye çevrildi. İlk kredi ödememi Ekim ayında alacağımı söyle...

KYK Bursum Yatmadı

Normalde her ayın 10 unda 00.00 dan sonra KYK bursum yatardı. Ama bugün yatmadı. Yatar diye bekledim ama hala daha yatmadı. Bu sorunun acilen çözülmesini istiyorum. Çözülemezse nereye başvurabilirim. Lütfen bu sorunu çözer misiniz. CİMER'e başvuracağım

KYK Bursum Yatmadı

KYK bursumun ayın sekizinde yatması lazım ama. İki gün gecikti ve hala yatmadı. Ayrıca nakil değiştirme gibi bir işlem söz konusu olduğunda burs yatmama gibi bir durum mümkün müdür acaba ve kimliğimin son rakamı 8 olmasına rağmen hep geç yatıyor bursum.

KYK Bursum Yatmadı

KYK bursum yatmadı. Okuduğum kurumdan ayrıldığım için olduğuna dair gençlik ve Spor bakanlığı ndan mesaj geldi ama hala o kurumda okuyorum normalde 7 sinde yatması gerekiyordu ama yatmadı ve eksi bakiye olarak gösteriyor bu sorun nasıl çözülecek anlamadım.

KYK Bursum Yatmadı

KYK Kredi Bursum yatmadı. Tarih 10.04.2023 Nisan ayı bursu yatması için bunu yazdım ve en kısa sürede yatırılmasını istiyorum ve lütfen bilen birine danışarak yanıt verin, çünkü daha önce böyle bir durumla karşılaşmadım ve en kısa sürede tekrar yatırılmasını istiyorum.

KYK Bursum Yatmadı

Düzenli olarak yatan KYK kredim bu ay yatmadı. 1.5 yıldır sistemde ayın 6'sında yattığı gözüken ve hesabıma 9'unda geçen burs bu ay yatmadı. Ziraat bankasını aradığımda ise sorunun KYK ile ilgili olduğunu söylediler ancak herhangi bir şekilde bilgi alamadım. Lütfen bu sorunu çözün. Öğrenciyiz mağdur...

KYK Bursum Yatmadı

KYK Kredi Bursum yatmadı tarih08.04.2023 Nisan ayı bursu yatması için bunu yazdım ve en kısa sürede yatırılmasını istiyorum ve lütfen bilen bir bana deşerek çıksın çünkü daha önce böyle bir durum ile karşılaşmadım ve en kısa sürede tekrar yatırılmasını istiyorum

KYK Bursum Yatmadı

KYK Kredi Bursum yatmadı tarih 08.04.2023 Nisan ayı bursum yatmadı daha önce böyle bir durum yaşamadım yaşayan varsa anlatabilir mi Üstüne harçlık avans tanımı da bulunamamaktadır yazıyor. En kısa sürede sorunun çözülmesini ve bursun hesaba yatırılmasını istiyorum.

KYK Bursum Yatmadı

06.04.2023 tarihinde yatacak Olan KYK bursum yatmadı bununla ilgili Herhangi bir açıklama yapılmadı, e-devlette de devam ediyor diye gözüküyor ama Nisan ayına ait ödeme gözükmüyor, gereğini en kısa süre yapar mısınız lütfen, hayır Ramazanlar:) iyi geceler

10 Nisan

"Sağ ol. Teşekkürler..."

Hatice Şikayetini Yayından Kaldırdı

KYK Bursum Yatmadı

KYK Kredi Bursum yatmadı tarih09.04.2023 Nisan ayı bursu yatması için bunu yazdım ve en kısa sürede yatırılmasını istiyorum ve lütfen bilen bir bana deşerek çıksın çünkü daha önce böyle bir durum ile karşılaşmadım ve en kısa sürede tekrar yatırılmasını istiyorum

KYK Bursum Yatmadı

1. Dönem ilk ve acil yardım okudum 2. Dönem yatay geçişle başka bir üniversiteye geçiş yaptım. Nakil verdim Her ayın 9sında yatması gereken bursum bu ayın 9ında yatmadı. Ve ne yapacağımı bilmiyorum kesildi mi kesildiyse de neden kesildi ne yapabilirim yardımcı olabilir misiniz

KYK Bursum Yatmadı

9 Nisan 2023 KYK bursum yatmadı hafta sonuyla alakalı mı çünkü kesilme durumu gözükmüyor bursum hala aktif fakat bugün yatması gerekirken hesapta bir hareket yok ne yapabilirim. Kesilip kesilmediğini hemen öğreniliyor muyum onu nereden öğrenebilirim...