Kredi ve Yurtlar Kurumu Ziraat Harçlık Avans Hatası

KYK bursum hesabıma yattı bakiyem 1234 TL kullanılabilir bakiyem ise 0 olarak gözüküyor. Harçlık avans çekmiştim o da ödenmemiş. Ne harçlık avans için çekilmiş ne de kredi kartı için. Kullanılabilir bakiye ve bakiyem arasındaki fark nedir? Lütfen bana yardımcı olun
Öğrenci KYK Bursum için harçlık avansa baktığımda 108 TL'si eksik gözüküyor. Yani 850 TL gözükmesi gerekirken 742 TL gözüküyor. Nasıl düzelir biliyor musunuz? Hep mi böyle olacak. Ayın 10 'unda bursum yatacak eksik mi yatacak yoksa harçlık avansta mı yanlış gözüküyor.
Kredi Ve Yurtlar Kurumu öğrenim kredisi sebebiyle genç kart kullanıyorum. 07/07/2022 gününde hesabıma aylık kredim yattı aynı gün harçlık avans tahsilatı adı altında 261,91 TL para çekilmiş henüz ödeme günüme 5 gün vardı. Ve hesabımda para kalmadı şimdi -74 oldu borcum siz çekmeseydiniz rahat rahat ...
Dün gece 12 de 850 TL KYK bursum yattı ve 2 saat sonra gece 2 de ise 120 TL harçlık avans kesilmiş ama ben harçlık avans kullanmadım kartımda para da vardı yani eksiye düşmedim gözüküyor bu bu para ne için kesildiyse -ki ben harcama yapmadığım için haksız kesinti oluyor geri yatırılmasını istiyorum.
Bugün KYK bursum yattı hiçbir şekilde para harcamadım 208 lira hesabımdan çekildi bu nasıl olabilir bayramda paramız yattı diye bize ceza mı bu ne kadar saçma bir şey. Arkadaşımın da az önce 53 lira çekildi hiç harcamadı kartı bile kullanmamasına rağmen
İki üç ay önce yanlışlıkla bank kartımın harçlık avansını yanlışlıkla kapadım. Tekrar açmayı denediğimde ise devam eden harçlık avans kapatma işleminiz bulunmaktadır. Bir sonraki KYK ödemesinden sonra tekrar başvurabilirsiniz diyor. Her ay sonra kredim ® yattıktan sonra tekrar denedim ama hala aynı bilgilendirmeyi veriyor, 2-3 ay geçmiş olduğu ve kredimin yattığı halde harçlık avansımı tekrar açamıyorum. Müşteri hizmetlerini aradım şubeye yönlendirdiler fakat aynı hata orada da verildiği için harçlık avans açılamıyor. Bu yüzden mağdur oldum, bir an önce harçlık avansın açılmasını istiyorum.