Kredi ve Yurtlar Kurumu ile ilgili
  •   Cevaplandı
  •   Çözüldü

Feyza 26 Şubat 2022 20:42
Kredi Ve Yurtlar Kurumu WiFi İnternet Kullanılamıyor

Ben Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi ® Münevver Ayaşlı Kız Yurdu ® A Blokta kalıyorum. Sömestr tatilinden döndüğümden beri KYK Wİ-Fİ'ye hiç bağlanamadım. İnternet kullanılamıyor hatası veriyor. Bununla ilgili videolar da izledim ancak çözüm olmadı. Yurdun idaresi sistemsel sıkıntı vardır kendiliğinden açılır diyor ama hala açılmadı. Oda arkadaşlarım bir sıkıntı yaşamıyor sadece bende böyle. Dersler başlayana kadar sorun çözülmezse çok sıkıntı yaşayacağım:(

12 Mart 2022 18:54

Daha önceden yazdığım şikayetle ilgili sorunum devam ediyor. Gsb Wİ-Fİ'ye bağlanamıyorum. İnternet kullanılamıyor hatası veriyor. Çözüm yollarının hepsini denedim olmuyor. Yurt idaresi biz bir şey yapamayız sistemsel diyor. Ama sadece ben bağlanamıyorum diğer kızlar bağlanıyor. Bir çözüm bulabilir misiniz buna? Benim canlı derslerim oluyor haftada 2 gün. Zorlanmaya başladım. Bir an önce bu sorunu çözmem gerekiyor.

10 Mart 2022 18:28
Ek

Gsbwifi ye giremiyorum. Ekran gelmiyor hata veriyor sürekli. İnternet kullanılamıyor yazıyor. Ne yapmalıyım bilmiyorum. Bir an önce çözüm getirin. Buna bir haftadır giremiyorum. Sürekli sürekli hata veriyor ne yaptıysam bir türlü o ekranı getirmedim nasıl halledilir bilmiyorum. Yardımcı olun

24 Ağustos 2022

Kredi ve Yurtlar Kurumu Yurt Başvurumu Yapamıyorum

KYK başvuru yapmak için e devlete girdim Nevşehir/Kozaklı kız ve erkek KYK yurdu var fakat başvuru yaparken il ve ilce de bakanlık tarafından yurt bulunmamaktadır diyor. 52 hata kodu veriyor ve oradaki numarayı aradığımızda çalmıyor. Hem yurt bilgisi gösterip başvuruda neden yok deniliyor ben başvur...

• profile
  • profile
2 Destekçi
1 hafta önce

Kredi ve Yurtlar Kurumu Genciz Biz Uygulaması Yurt İsmi Yanlış Çıkıyor

Gençiz Biz uygulamasında yurt kaydınız bulunmamaktadır yazıyor. Kaldığım yurt Uşak KYK kız yurdu ama yaren yurdu yazıyor. Ne yapmam gerekiyor? Ben şu anda yüz yüze eğitim tercih etmediğim için evdeyim. Yurtta kalmadığım için izin alacağım uygulamadan ama yurt ismi yanlış çıkıyor.

12 Nisan

Kredi Ve Yurtlar Kurumu Yurt Ücreti İadesi Yapılmıyor

Şubat 2023 dönemi içerisinde kaldığımız iki KYK yurdu (Kırıkkale Hatice Hanım ve Kızılırmak kız yurdu) yurt ücretlerini yatırmamıza rağmen bir yurtta sadece 1 haftalık sözleşmem olmasına rağmen memur arkadaş nasıl becerdiyse 1,5 aylık kalma ücreti yansıtmış. Resmi olarak hanemize yazılan her iki yur...

9 Yorum

Ali

Senin telefonun Redmi marka bir telefonmu peki onlarda oluyormuş

Feyza

Hayır Redmi değil LG marka ve şu an yeniden aynı sorunu yaşıyorum. 2 günlüğüne eve gittim geri döndüğümde bağlanmaya çalıştım yine aynı hatayı veriyor şu an:(

Miraç
Miraç

Kredi Ve Yurtlar Kurumu WiFi İnternet Kullanılamıyor

Bende Redmi note10 s kullanıyorum OMÜ de okuyup Ali Fuat Başgil yurdunda kalıyorum bağlanamıyordum WiFi nin üzerine tıkla en altlarda cihaz Mac'i kullan diyor onu rastgele Mac kullana çevir giriş yap düzelir benimki o şekilde düzeldi

Ya benimkide öyle bir hata veriyor 3 gün oldu hala düzelmedi ne yapabilirim

Feyza

İdareye git bence. Senenin başında benim de 1 hafta öyle olmuştu. İdareye gittim. 2 gün sonra düzelttiler

Feyza

Benimki kendi kendine düzeldi. Ama uzun süre devam ederse idareye git bence

Tuğçe
Tuğçe

Aynı yurtta ben de kalıyorum ve aynı sorun bende de var ne yazık ki eğer bir çözüm bulursan bana da haber verebilir misin?

İnternete bağlanabildin mi?

Feyza

1-2 gün bekledim sonra tekrar deneyince kendiliğinden bağlandı. Youtube.com videoları falan işe yaramadı yani