Deprem destek listelerine hızlı erişin!
Kredi ve Yurtlar Kurumu ile ilgili
Şikayetin Durumu
  •   Yayında
  •   Cevaplandı
  •   Çözüldü

Kredi ve Yurtlar Kurumu Wi-Fi Bağlanamıyorum Bağlıyorum İnternet Çekmiyor

Cennet
Cennet 17 Kasım 2022 18:18

Gediz KYK kız yurdundan yazıyorum telefonumu Wi-Fi ye bağlıyorum bağlı görünüyor ama kullanmaya çalıştığımda yetkilendirme gerekiyor diyor ya da kendi kendine başlat durdur tuşları arasında gidip geliyor Wİ-Fİ'ye hiçbir şekilde bağlanamıyorum online derslerime giremiyorum yardımcı olmanızı talep ediyorum

27 Ekim 2022

Kredi Ve Yurtlar Kurumu  Asansör Problemi!

Kaldığım yurtta sürekli asansör problemi var düzelmiyor lütfen yardım edin sürekli in çık zor oluyor 5 kattayız ve okul çok yoruyor zaten bir de merdiven çıkma durumu yıprattı lütfen yardımcı orta mahalle doktor orhan atılgan Caddesi no** Samsun Çarşamba KYK kız yurdu b blok C*

Kredi Ve Yurtlar Kurumu  Asansör Problemi!
22 Ekim 2022

KYK Yurt Depozito

İzmir KYK kız öğrenci yurdunda yaklaşık 1 hafta kaldım sonra okuldan da yurttan da kayıt sildim ama hala depozitom yatmadı yaklaşık 1 haftadır bekliyorum lütfen yardımcı olun bir an önce gereğinin yapılmasını istiyorum aksi takdirde şikayet edeceğim bilginize.

16 Ağustos 2022

KYK Depozito Ücreti

Bandırma KYK kız öğrenci yurdunda kalıyordum. Kaydımı kendi isteğimle sildirdim. Yurtta kaydım görünmüyor şu an ama depozitom hâlâ yatmadı. Depozitom ne zaman yatacak acaba? Yardımcı olursanız sevinirim.