Kredi ve Yurtlar Kurumu Şubat Ayı Yurt Ücreti İade

06 Mart

Şubat ayı yurt ücretini ayın sekizinde ödedim iadesinin yapılmasını talep ediyorum. Depremden sonra yurttan ayrılma durumunda kaldık kalmadığımız ayı boşuna ödedik ki bu ücret diğer öğrencilerden silindi. Bizim için de gereğinin yapılmasını ve sesimizin duyulmasını istiyoruz

Kredi ve Yurtlar Kurumu Yurt Ücretinin Geri Ödenmesi

02 Mart

Depremden önce KYK yurt aidatını ödedim, sonrasında öğrencilerin yurt aidat ödemesinin olmayacağını, yurtların depremzedelere açılacağı bize bildirildi. Ancak benim ödediğim aidat bana geri ödenmedi. Yatırdığım aidatın geri ödenmesini talep ediyorum.

Kredi ve Yurtlar Kurumu Yurt Taahhütname Yapmayı Unuttum

5 gün önce

Yurt çıktı ancak taahhütname yapmayı unuttum. Ücreti yatırmıştım ve yurtta kalmak istiyorum ne yapmalıyım. Yetim başka birine verilir mi yoksa yurt ücretini yatırdığım için yurtta kalabilir miyim? Bu konuda çok endişeliyim lütfen herhangi bir şekilde yardımcı olun.

Kredi ve Yurtlar Kurumu Yurt Ücretini Ödemeyi Unuttum

5 gün önce

Dün yurt ücretlerinin son günüydü ve bende ücreti bazı nedenlerden kaynaklı ödeyemedim ve pazartesi günü kaydımın sileneceğini söylüyorlar. Hiçbir şekilde yurdumla iletişime geçemiyorum. Daha yurdun santrali bile yerine oturmamış çaresiz bir şekilde kaydımın silinmesini bekleyeceğim :)

Kredi ve Yurtlar Kurumu Yurt Ücretini Ödemeyi Unuttum

0 Yorum

Son 1 yılda şikayetlerin henüz hiçbirine cevap vermedi.