Kırşehir Saliha Sultan KYK yurdunda idare, güvenlik, yemekhane sorumluları hiçbirinde maske devamlılığı yok. Oda aramalarında bile maskesizler. Kahvaltı hakkımız piknik takımı ( kapalı reçel peynir çikolata.). Aksamdan alacağımız 3 kapalı şey ile kahvaltı yapmamız bekleniyor. 1 ay reçel ile doyacağız sanırım. Aksam yemeklerinde bazen ana yemek bile olmuyor. Sadece mantı ve salata ile doyumluluk sağlanamaz. Verilen su toplam 600ml. İnsanın en az gün içinde 1.5l içmesi lazım ki bizim gecen yıl aldığımız 1.5l nasıl 600 ml iniyor. R anlamış da değilim. 1 ay boyunca böyle saçma bir sistem ile mi öğrencileri mağdur edeceksiniz. İlgili düzenleme yapılmasını arz ediyorum.