Deprem destek listelerine hızlı erişin!
Kredi ve Yurtlar Kurumu ile ilgili
1 Destekçi

Kredi ve Yurtlar Kurumu Öğrenim Kredisi Borcunu Ödeyememe

Aysel
Aysel 22 Kasım 2022 15:13

Her zaman ödediğim KYK kredi geri ödemesini bu ay yapamıyorum. Gençlik ve spor bakanlığının sitesinden denediğimde bu sayfadan tahsilat yapılamaz diyerek hata veriyor. Bugüne kadar hiç aksatmadan yatırdığım öğrenim kredi borcunu bu ay yatıramıyorum. E devletten kredi geri ödeme sorgulamayı seçtiğimde teknik sorundan dolayı göremiyorum, Ziraat'e ise KYK ödemelerinde yurt ücreti seçeneği çıkıyor sadece. Teknik sorun her neyse bir çözüm bulursanız çok sevineceğim. Teşekkürler.

• profile
1 Destekçi

2 hafta önce

Kredi Ve Yurtlar Kurumu Kredi Ve Burs Sorunu

Daha önce KYK kredi alıyordum kapattırmıştım. Tekrar açtırmak için Kredi ve yurtlar müdürlüğüne dilekçe gönderdim fakat açılmadı. T. C. Numaramın sonu 2. Dün gece kredimin yatması gerekiyordu ama yatmadı. Dilekçeyi göndereli 3 hafta kadar oldu geri dönüş yapılmadı.

31 Ocak

Kredi Ve Yurtlar Kurumu Yatak Ücreti Ödenmedi Gözüküyor

Gençlik ve Spor Bakanlığı Kredi ve Yurtlar Kurumu KYK Çanakkale Nusrat erkek öğrenci yurdunda kalmaktayım. 26.01.2022 de ocak ayı yatak ücretim olan 450 TL'yi https://kyk.ziraatbank.com.tr adresinden ödedim. Dekontum da elimdedir dekontum elimde olmasına rağmen, ücret benden kesilmiş olmasına rağmen...

24 Ocak

Kredi Ve Yurtlar Kurumu Kredim Yatmadı!

Kredi ve yurtlar müdürlüğüne dilekçe gönderdim üniversiteye kayıt olurken geçişi diplomayla olmuştum kredim yatmadı daha sonra orijinali verdim sistemde de aktif olarak düzeldi ama hala geri dönüş ya da herhangi bir şey olmadı. Aylardır hiçbir şekilde alamıyorum.