Kredi ve Yurtlar Kurumu Hata Veriyor Sürekli

Kredi geri ödemesi yapılamıyor. Bu kurum için bu kanaldan tahsilat yapılamaz uyarısı çıkıyor. Her ay ödediğim şekilde KYK borç taksitimi ödemeye çalıştığımda defalarca denememe rağmen "bu kurum için bu kanaldan tahsilat yapılamaz" şeklinde hata veriyor ve ödemeyi gerçekleştiremiyorum. Çözüm üretin a...
KYK banka kartımda Harçlık Avansımı yanlışlıkla kapattım ve geri açmak istediğimde hata veriyor. Devam eden iptal işleminiz var diyor. Kredi kartımda da asgari tutar vs herhangi bir borç yok. Mağdur oluyoruz. Yardım talebinde bulunmak zorunda kaldım. Lütfen ilgilenebilir misiniz?
Kız KYK yurdunda kalıyordum yatay geçiş yatay geçiş yaptım... Kendi şehrime yurt kaydını silmek istiyorum. Genciz biz uygulaması asla çalışmıyor bir aydır her gün deniyorum fakat aynı uygulama çalışmıyor hata veriyor lütfen yardımcı olun teşekkürler.
Yurt çıktı bana son ödeme ve taahhüt onaylama tarihi 12 Şubat bende bugün ödeme yaptım, ama e devletten taahhüt onaylayamadım ekran çıktı gerekenleri yaptım okudum onaylıyorum filan devam tuşuna basınca işlem devam ediyor dedi ama sonra sistemde yaşanan aksaklıklar yüzünden işleminizi gerçekleştiremiyoruz diyor. E devletten yurt başvuru kısmına girdim bana zaten yurtta kalmaktasınız deyip yurt adı filan çıkıyor. Ama taahhüt kısmında hata veriyor kayıt oldum mu şimdi anlamadım