Kredi ve Yurtlar Kurumu ile ilgili
  •   Yayında
  •   Cevaplandı
  •   Çözüldü

Halit sonuçtan memnun

Kredi ve Yurtlar Kurumu Bursum Bu Ay Yatmadı!

Halit
Halit 08 Kasım 2019 11:34

18 Eylül 2019 tarihinde Akdeniz Üniversitesi ®'ne 2.sınıf olarak yatay geçiş yaptım. Eylül ve Ekim aylarında bursumu aldım fakat dün yatması gereken bursum yatmadı. KYK'yi arayıp sebebini sorduğumda KYK kredi/burs başvurusu yapmadığım için olduğu söylendi .Lakin ben defalarca kredi/burs nakil başvurusu yapmaya çalıştım ama yaklaşık 1aydan fazla süre e-devletteki başvuru ekranı hata verdiği için başvuru yapamamıştım. Sonradan sistem açılmış ama bundan haberim olmadı ve sonuç bu ay bursum yatmadı. KYK'yi aradığımda nakil başvurum kabul edildiğinde bursumun yatıp yatmayacağı hakkında bilgi verilmiyor. Sistemdeki hata yüzünden biz mağdur olduk maalesef.

Halit
Halit03 Mart 2020 10:15

Ankara'ya gönderdiğim dilekçe sonucunda mağduriyetim giderildi. Bursumu tekrar almaya başladım ve yatmayan ayın telafisi için diğer ay çift burs yatırdılar.

23 Kasım 2022

KYK Kredi Geri Ödeme

KYK geri dönüşümlü krediyi Ziraat ATM ®'sinden ödeme yapamıyorum e devlet ® üzerinden hata veriyor. Lütfen yardımcı olun nereden ödeme yapabiliriz gecikme faizi geliyor. Ödeme yapmadığım için bu sorunun çözülmesi gerekiyor. Olan bize oluyor. En kısa sürede çözülmesi gereken bir konu

19 Kasım 2022

KYK Öğrenim Kredisi

KYK geri dönüşümlü krediyi Ziraat ATM'sinden ödeme yapamıyorum e devlet üzerinden hata veriyor lütfen yardımcı olun nereden ödeme yapabiliriz gecikme faizi geliyor ödeme yapmadığım için bu sorunun çözülmesi gerekiyor olan bize oluyor en kısa sürede çözülmesi gereken bir konu

3 Destekçi
24 Ağustos 2022

Kredi ve Yurtlar Kurumu Yurt Başvurumu Yapamıyorum

KYK başvuru yapmak için e devlete girdim Nevşehir/Kozaklı kız ve erkek KYK yurdu var fakat başvuru yaparken il ve ilce de bakanlık tarafından yurt bulunmamaktadır diyor. 52 hata kodu veriyor ve oradaki numarayı aradığımızda çalmıyor. Hem yurt bilgisi gösterip başvuruda neden yok deniliyor ben başvur...

2 Destekçi

3 Yorum

Ziyaretçi

Ben şu an aynı şekilde bu durumu yaşadım hiçbir şekilde bilgim yok bu ay da hiç yatmadı bille

Ziyaretçi

Bana da aynı şey söylendi. Bir çözüm yolu var mıymış?

Ziyaretçi

En çok ihtiyacım olan zamanza bursum merkezi yatay geçiş nedeni. İle yatmadı bende defalarca kez E-Devlet üzerinden burs nakil işlemi yaptım fakat kabul edilmedi ve şu an olan bize oldu