Merhaba ben Sevgi Balıbey, geçen sene İstanbul'da okuyordum ve bursluydum ama bu sene Malatya İnönü üniversitesine yatay geçiş yaptım ve burs naklinden haberim yoktu ayrıca iletişim adreslerim güncel değildi. Kyk'da o yüzden bana mesaj falan gibi bir uyarı da gelemediği için haberim yoktu nakilden taki bursum kesilene kadar o vakit KYK'yı aradım ve bana nakil yap dediler ve bende 7 ocakta yaptım ve 14 ocakta naklim gerçekleşti ama bursum krediye dönüşmüş. Lütfen ben keyfimden yatay geçiş yapmadım evliyim eşimin yanına gelmek zorundaydım ayrıca pandemiden dolayı da İstanbul'da öğrenimime devam edemezdim. Ben de eşim de öğrenciyiz işsiziz ve kirada oturuyoruz geçinemiyoruz zaten bir de bursumun verilmemesi haksızlık lütfen mağduriyetimi gidermenizi rica ediyorum.