Deprem destek listelerine hızlı erişin!
tam yıldız tam yıldız boş yıldız boş yıldız boş yıldız 2.2
Son 1 yılın verilerine göre oluşturulmuştur.
Kredi ve Yurtlar Kurumu ile ilgili bir şikayetin mi var?

Kredi ve Yurtlar Kurumu Hata Veriyor Ödeme Hatası

11 Şikayet
Şikayet Sıralaması
09 Ocak

Kredi ve Yurtlar Kurumu Ziraat Harçlık Avans

Harçlık avans iptal etmiştim aktifleştirmek istedim fakat sonraki KYK ödemesinde açabilirsiniz diye bir hata geldi. Sonraki ödememi aldım tekrar denedim hâlâ aynı hatayı veriyor. Müşteri hizmetlerini arıyorum sonraki ay ödemesinde açılacak diyor. Ödeme alıyorum yine olmuyor.

03 Ocak

Kredi ve Yurtlar Kurumu Kredi Geri Ödemesi Hatası Ve İşleyen Haksız Faiz

3 gündür KYK Kredi Ödememi gerçekleştiremiyorum. "Kurum Tanımlanmayan Hata" uyarısı veriyor. Her türlü tarayıcıdan denedim aynı hatayı veriyor. Ayrıca günlük faiz işliyor. Sistemsel bir hatanın bedelini neden ben ödemek zorunda kalıyorum? Acilen durumun düzeltilmesini ve işlenen gecikme bedellerinin...

02 Ocak

KYK Kredi Taksiti Ödeme Hatası Kurum Bağlantı Sorunu

KYK borcu taksitimi ödemek istiyorum internet üzerinden lakin sürekli kurum bağlantı hatası veriyor ve ödeyemiyorum ve habire faiz isliyor yardim istiyorum ve ben bu sorun yüzünden sürekli faiz ödemek zorunda mıyım sürekli oluyor bu hata çünkü acil yardim talep ediyorum

19 Aralık 2022
Zülal sonuçtan çok memnun

KYK Kredi Ödemesi Hatası!

1 buçuk aydır denememe rağmen asla kendi kartım üzerinden, 2 senedir ödeme yaptığım kartım üzerinden ödeme yapamıyorum. Borçlar güncellendikten sonra ...

22 Kasım 2022

KYK Kredi Geri Ödemesi Yapılamıyor

22 gündür KYK Kredi taksitimi ödeyemiyorum hatalı işlem hatası veriyor. KYK temsilcisi ile görüştüm sorun Ziraat'de diyor, bu hata nedeniyle borcum vergi dairesine düşmemeli, ek faiz uygulanmamalı, umarım KYK borçlarımızı silmişsinizdir ve nedeni budur

• profile
  • profile
2 Destekçi
01 Ocak 2022

KYK Kurum İle Bağlantı Sağlanamıyor Hatası

KYK ödemesi yapacağım 2 gündür kurum ile bağlantı sağlanamıyor hatası veriyor. Defalarca denedim aynı hatayı veriyor. Faiz işleniyor ne yapmam gerekiyor? Ödeme yapmam gerekiyor yoksa ekstra ücret artıyor. Sürekli deniyorum aynı hata. Çözülmesini rica ediyorum.

20 Ekim 2021

Kredi Ve Yurtlar Kurumu Kredi Ödemesi

Ziraat internet bankacılığı üzerinden KYK kredi ödemesi yapmaya çalıştığımda kurum ile bağlantı kurulamadı hatası veriyor. Defalarca denememe rağmen aynı hatayı alıyorum. Hata verdiğinden dolayı ödeme yapamıyorum. Bu yüzden sorunun çözülmesini rica ediyorum.

11 Aralık 2020

Kyk Kredi Geri Ödemesini Yapamıyorum

İnternet üzerinden ödeme yapamıyorum ve çok fazla insan benimle aynı durumda. Bu durumu daha önce "şikayet var" üzerinden Ziraat bankasına bildirdim, ne iletişime geçtiler ne de durumu düzeltiler. Daha sonra CİMER'e yazdım. Oradan gelen cevapta sistemde bir sıkıntı yoktur ödeme yapılabiliyor dediler...

Kyk Kredi Geri Ödemesini Yapamıyorum
Bahane'nin Teşekkür Mesajı

“Şikayetim çözüldü”

Bahane Şikayetini Yayından Kaldırdı
23 Kasım 2022
Yeliz Şikayetini Yayından Kaldırdı

Marka Profili

Kredi ve Yurtlar Kurumu bugüne kadar marka profili oluşturmadı.
Kredi ve Yurtlar Kurumu henüz marka profili oluşturmadığı için Şikayetvar üzerinden şikayet cevaplamıyor ve buradaki müşterileriyle iletişime geçmiyor. Her firma Şikayetvar'da marka profili oluşturabilir.
Tarih ikonu
Son 1 yılda şikayetlerin henüz hiçbirine cevap vermedi.
Marka Karnesini Gör

Marka Profili

Kredi ve Yurtlar Kurumu bugüne kadar marka profili oluşturmadı.
Tarih ikonu
Son 1 yılda şikayetlerin henüz hiçbirine cevap vermedi.
Marka Karnesini Gör