Koton Mağduriyeti Ve Umursamaz Çalışanları

Koton Mağduriyeti Ve Umursamaz Çalışanları
Yahya
05 Eylül 2024 22:47

Daha önceden Koton'dan aldığım bebek kıyafetini bir başka bebek kıyafeti alarak değiştirdim. Değişimi yaparken West park da ki arkadaş numaramı büyük ihtimalle yanlış girmiş ve alarmını sökmeyi unutmuş. Bir gün sonra fark edip Hilal Town daki Koton mağazasına gittim fişi kaybetmiştim ama banka dekontunu gösterdim fakat alarmı çıkarmadılar. Numaramı da yanlış girdikleri için dekont ödemesi olduğu halde sökmediler. Kendi hatalarını bize ödettirdiler ve İzmir hill Town mağaza çalışanları hiç umursayıp ilgilenmediler bile.

06 Eylül 2024 09:52 (Şikayetten 11 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Tüm talepleriniz için bize ulaşmanızı rica eder, sağlıklı günler dileriz. Koton Müşteri İlişkileri

Hayrettin sonuçtan çok memnun

Hayrettin
01 Mayıs 2024 17:30
Ömer sonuçtan çok memnun

Ömer
22 Nisan 2024 22:31
"Bir kişinin sorumsuzluğu sebebiyle bir marka tabi ki kötülenemez. Müşteri hizmetlerine konu ile alakalı yardımcı oldukları için çok teşekkür ediyorum. Ama yine de söylüyorum devamlı alışveriş yaptığım İzmir/Çiğli Efesus daki yönetimin uyarılması gerekiyor. Teşekkürler Koton"
Koton Para Mı Müşteri Mi?
Seda sonuçtan çok memnun

Seda
09 Nisan 2024 01:11
"İlgi ce alaka için teşekkür ederim"
Vedat sonuçtan hiç memnun değil

Vedat
26 Temmuz 2025 21:22
kotondan-aldigim-urunde-beden-problemi-ve-degisim-sorunu-2.jpg
kotondan-aldigim-urunde-beden-problemi-ve-degisim-sorunu-1.jpg
Selen sonuçtan çok memnun

İzmir Hilltown Koton Mağazası Personel Hanımın İlgisizliği

Selen
09 Ocak 2024 15:48
"İzmir Hilltown şubesi büşra hanım gerekli şekilde bilgilendirme yapmadığı için şikayet etmek durumunda kaldım fakat müşteri hizmetlerinde görüştüğüm kişi açıklayıcı bilgilendirmeyi yaparak çözüm odaklı yaklaşımda bulundu kendisine teşekkür ediyorum."

Koton Kategorileri