Kayseri Park Koton Satış Elemanı

Serap
09 Temmuz 2023 19:57

Kayseri Park Koton mağazası satış elemanınızdan gün içerisinde alışveriş yaptım yemek yemek için çıktığım bir restoranda yan masama oturdu ve garson geldiğinde rencide edici cümleler kurdu. Yemek kartı veriyormuşsunuz sanırım verdiğiniz karttan falan bahsetti. Övündü sonra da hakaret edip kalktı gitti. Siz personellerinize karşısındakinin de bir insan olduğunu kimseden bir üstünlüğünün olmadığını yemek kartını yemek yemeleri için verdiğinizi söylüyor. musunuz. Acaba gerçekten çok pişman oldum. Onun satışından kıyafet aldığımda bir de ona prim kazandırıyoruz en kısa sürede de iade edeceğim insanlara satış yapmaktan önce vasıflı kaliteli elemanlar alıp dışarıda da Koton imajını sarsmaması gerektiğini söylemeniz gerekli. Yemek kartı denilen o ıvır zıvır her ne ise de insanlara çok büyük bir şey gibi karşısındakini de aşağılayıcı alaycı davranamaz.

10 Temmuz 2023 17:36 (Şikayetten 21 saat sonra)

Merhaba, görüş ve önerileriniz ilgili birim yetkililerimizle paylaşılmıştır. Anlayışınız için şimdiden teşekkür ederiz. Sevgiler Tüm görüş ve önerilerinizi bize iletebilirsiniz.

Levent sonuçtan çok memnun

Levent
08 Nisan 2024 23:20
"İlginizden dolayı teşekkür ederim."

Sude
17 Nisan 2024 16:18
Gülizar sonuçtan çok memnun

Gülizar
08 Ekim 2023 01:29
"Müşteri temsilcisi Fatma hanıma teşekkür"

11 Haziran 2023 13:46

Koton Kategorileri