announcement

Özel Koru Hastanesi Paramla Rezil Oldum

Nisa
23 Şubat 2023 22:24

Özel Koru Ankara Çukurambar hastanesine 23.02.2023 tarihinde şiddetli diş ağrısı sebebiyle acilden başvurdum. Ağrım olduğu ve ertesi gün doktora gideceğimden rapor yazılacaktı ödememi yaptım ağrıdan duramazken çıkmak için raporu almak istediğimde doktor içeride hastam var ondan sonra yazarım diye geçiştirdi benim işlemimi. Ben varken yapmayıp beni bekletti 700 TL'yi geçkin tutarda ücret ödedim ve adam akıllı muayene bile etmedi. Şikayetçiyim.

Nisa
26 Şubat 2023 22:40

Hastaneden şikayetimle ilgili aradılar biz diş Hastanesi değiliz ondan bize başvurmamanız gerekiyordu dendi doktorun bana bu konuyla ilgili bilgi vermesi gerekiyordu bu arada hastanenin diş bölümü de var olmasa haklılar diyeceğim sonrasında doktor bana ağrı kesici iğne yaptırdı ve asla ağrım geçmedi muayene ettiğini iddia ediyorlar ama sadece dişiniz çürümüş dedi bunu bende biliyorum zaten ben diş doktoru değilim sizi tedavi edemem demesi lazımdı bana bir iğne yapıldı ve acilde raporumun gelmesini bekleyip durdum raporun neden gelmediğini sorduğumda doktor bey içeri hasta almış onun muayenesi bitince bana rapor yazacağını beklesin dediğini ilettiler ben ağrıdan kıvranırken onun ihmalkarlığının sonucunu çektim ve sigortamın diş de geçmediğini bana söylemediler ve 700 Tl yi aşkın ücret ödemek zorunda kaldım bu konuda itiraz ettiğimi ve ücret iadesi istediğimde Hasta hakları bölümünden A** hanımın durumu kurula ilettiğini ve haksız bir istek olduğu için iade edilemeyeceğini söyledi pardon da siz diş Hastanesi değilmişsiniz ya normalde muayene bile etmemeniz gerektiğini söylüyorsunuz ya bu söylemleriniz sonucunda hatalı olduğunuzu kendiniz ifade ediyorsunuz ve bana iğne yapıyorsunuz ya neyin karşılığında benden ücret talep ediyorsunuz iade yapmıyorsunuz resmen para kazanmak tek amaç şikayetçiyim acil bölümüne sakın ama sakın gitmeyin şikayetçi olsanızda asla bir şey olmuyor telafi etmek için hiçbir şey yapılmadı. Hatalısın Koru Hastanesi

18 Mart 2023 14:46 (Şikayetten 22 gün sonra)

Güray
02 Haziran 12:11
Sincan Özel Koru Hastanesi Acil Servis Haksız Ücret Tahsilatı.

Koru  Sincan Hastanesi Hastasını Çok Mağdur Ediyor!

Cansel
22 Mayıs 14:09