Korkmaz Mutfak Eşyaları Müşteri Memnuniyeti Yok

Murat
14 Eylül

Korkmaz Tostkolik a329 plakalarını almak istedim Esin elektrik'de adamakıllı ne cevap veriyorlar ne de yardımcı oluyorlar bu adamlar paraya doymuş bence müşteri memnuniyeti sıfır gereğinin yapılmasını bu adamları uyaracak mısınız ne yapacaksınız bilmiyorum.

Korkmaz Mutfak Eşyaları Şikayetvar üye markasıdır
Cevaplandı
Ortalama Cevaplama Süresi 2 sa 53 dk

Korkmaz Mutfak Eşyaları Korkmaz A328-06 Üst Plaka Düşmesi

Efe
1 hafta önce

Korkmaz Tostkolik makinemin üst plakası düşmeye başladı. İçindeki tırnak kısmına oturuyor fakat kapattığımda tekrar düşme oluyor. Garanti süresi de bitti çözüm de bulamadık. İlgili kişilerden yardım rica ediyorum. Markaya güvendik aldık çözüm bekliyoruz. Seçenek olmadığı için espresso seçtim.

Korkmaz Mutfak Eşyaları Tost Makinesi Dış Yüzey Yanıklığı

Gülşah
16 Eylül
"Markaya çok teşekkür ediyorum. Ürünümü yenisiyle değişim yaptı. Korkmaz markası ürününün arkasında durduğu için beni hiç şaşırtmadı. Senelerdir ürünlerini severek kullanırım. Müşteri iletişimi çok güzeldi. Tekrar teşekkür ederim."
Korkmaz Mutfak Eşyaları Tost Makinesi Dış Yüzey Yanıklığı

Korkmaz Mutfak Eşyaları Tost Makinesi Granit Kaplaması

Hicran
24 Mayıs

A Korkmaz marka tost makinesi aldım. İçindeki plakası yıprandı ve kalktı. Plakasını yenilemek istiyorum. Bu konuda yardımcı olabilir misiniz? Ankara ili Keçiören ilçesinde en yakın servisiniz varsa iletişim numarasını öğrenebilir miyim?

Korkmaz Mutfak Eşyaları Korkmaz Tost Makinesi A310-03

Hüseyin
05 Nisan

Korkmaz A310 -03 Tost makinesi plakalarını bulamıyorum. Sitenizde bu ürünler yok. Bu yedek parçaları nereden alacağız. Bu konuda yardım rica ediyorum. H**@gmail.com Sadece En uygun sitesinde var. Orada da 850 TL. Sizin bu yedek parçaları bize daha uygun fiyat ile temin etmeniz gerektiğine inanıyorum...

Hümeyra
27 Mart

Korkmaz Tostkolik makinemi çok az kullandım, üst plakası düşmeye başladı. İçindeki tırnak kısmına oturuyor fakat kapattığımda tekrar düşme oluyor. Garanti süresi de bitti çözüm de bulamadık. İlgili kişilerden yardım rica ediyorum. Kullanıcı yorumlarına baktığımda birçok kişi bu problemle karşılaşmış...

0 Yorum

Korkmaz Mutfak Eşyaları Şikayetvar üye markasıdır