Korkmaz Mutfak Eşyaları Korkmaz Tostkolik Plakaları Düşüyor

29 Ocak

Ürünü Çeyizim için aldım 2 sene kullanmadım garantisi bitti kullanmaya başladığımda ısınınca plakalarının düştüğünü fark ettim desteklemeden kaldıramıyorum bir bezle çok sıcak olduğu için plaklar tam oturmadığı için sıcaktan üst yüzeyde kabarmalar oldu tamamen hayal kırıklığı oldu Çok isteyerek almıştım çözümünü bekliyorum.

Merhaba Büşra Hanım; Yaşamış olduğunuz durum için üzgünüz. Sizlere destek verebilmem için mail adresiniz üzerinden istenen bilgileri iletmenizi rica ederim. Saygılarımızla, Korkmaz Müşteri Hizmetleri [email protected] 0850 221 8075

Korkmaz Mutfak Eşyaları Tost Makinesi Dış Yüzey Yanıklığı

1 hafta önce

Ürünün üst plakasında yanıklar oluştu yanığa bağlı üst yüzeyi pütürleşti. Tost makinesinin dış yüzey kısmının ısıya dayanıklı yapılması gerekirdi. Mağduriyetimin giderilmesini rica ediyorum. Böyle bir firmanın böyle bir hata yapması çok şaşırtıcı. İlgileneceklerini düşünüyorum

Korkmaz Mutfak Eşyaları Tost Makinesi Dış Yüzey Yanıklığı

Korkmaz Mutfak Eşyaları Tost Makinesi Granit Kaplaması

24 Mayıs

A Korkmaz marka tost makinesi aldım. İçindeki plakası yıprandı ve kalktı. Plakasını yenilemek istiyorum. Bu konuda yardımcı olabilir misiniz? Ankara ili Keçiören ilçesinde en yakın servisiniz varsa iletişim numarasını öğrenebilir miyim?

Korkmaz Mutfak Eşyaları Korkmaz Tost Makinesi A310-03

05 Nisan

Korkmaz A310 -03 Tost makinesi plakalarını bulamıyorum. Sitenizde bu ürünler yok. Bu yedek parçaları nereden alacağız. Bu konuda yardım rica ediyorum. H**@gmail.com Sadece En uygun sitesinde var. Orada da 850 TL. Sizin bu yedek parçaları bize daha uygun fiyat ile temin etmeniz gerektiğine inanıyorum...

27 Mart

Korkmaz Tostkolik makinemi çok az kullandım, üst plakası düşmeye başladı. İçindeki tırnak kısmına oturuyor fakat kapattığımda tekrar düşme oluyor. Garanti süresi de bitti çözüm de bulamadık. İlgili kişilerden yardım rica ediyorum. Kullanıcı yorumlarına baktığımda birçok kişi bu problemle karşılaşmış...

0 Yorum

Korkmaz Mutfak Eşyaları Şikayetvar üye markasıdır