Korkmaz Mutfak Eşyaları ile ilgili
Şikayetin Durumu
  •   Yayında
  •   Cevaplandı
  •   Çözüldü

Deniz sonuçtan hiç memnun değil

1 Destekçi

Korkmaz Mutfak Eşyaları  Düdüklü Tencere buhar Yerinden Basınçla İçindeki Suyu Dışarıya Fışkırttı

Deniz
Deniz 25 Ekim 2022 23:00

Ankara Korkmaz Cepa Mağazasından 18.09.2022 Pazar günü almış olduğum Vita Plus Düdüklü tencere ilk kullanımda buhar yerinden basınçla içindeki suyu dışarıya fışkırttı. Ürün kullanma kılavuzundaki tariflere uymama rağmen şaşkınlıkla mağazayı arayıp bilgi verdim ve satış temsilcisinden de bilgi alarak tekrar deneme yaptım.

Yaptığım 2. Denemede de bütün ocak, duvar ve davlumbazın düdüklü tencere içindeki su ile battığını ve çok ses çıkardığını patlamasından korkarak kısıkta olan ocağın altını kapattığımı mağaza çalışanına tekrar bildirdim. 02.10.2022 Pazar günü mağazaya iade talebiyle ürünün tamamını bıraktığım düdüklü tencere deneme sonucu kusursuz bulunmuş. Ürünle ilgili bilgi alamadığımla ilgili dün şikayet maili attım bugün bana "basınç sorunu yoktur" şeklinde gönderilen bir video ile cevap verilip iade talebimi reddettiler.

Kullanıcı hatası su koyma çizgisi aşılmasın genelde öyle sorunla geliyor gibi komik bir açıklama yapılıyor. Ayrıca gönderilen videoda tencerenin içerisinde su olup olmadığı belli olmayıp sadece basınç testi yapılmıştır. Şikayet edebileceğim tek yer olduğunu söyledikleri müşteri temsilcisi ise yüze telefon kapatıyor. Gönderilen video ise ürünün kusursuz olduğu konusunda güven vermemektedir.

Ayrıca mağazadan alınan ürünün iade edilemeyeceği söylenmektedir. Kaldı ki 2 haftalık süre içinde iade hakkım olduğunu düşünüyorum. Mağazadan güven duyarak ve Korkmaz markasına güvenerek aldığım düdüklü tencere için çok pişmanım. Verilen para az bir para değil ve düdüklü tencerede ciddiye alınmayacak bir ürün değil. İlk kullanımda bu hatayı verebilen bir ürünü de kesinlikle kullanmak istemiyorum. Sorunum çözülmedi.

Korkmaz Mutfak Eşyaları Logo
Korkmaz Mutfak Eşyaları27 Ekim 2022 07:56
Deniz
Deniz31 Ekim 2022 20:41

Geri dönüş yapılmadı.

07 Mart

Korkmaz Mutfak Eşyaları Mağzanın Mağdur Etmesi

05.03.2023 tarihinde Ankara Armada Korkmaz mağazası lively mağazacılıktan perla kısa tencere 22*6 cm (444.50 TL) ve perla kısa tencere 24 * 6.5 cm ( 514,50 TL) tencere seti aldım. Bunlarla birlikte düdüklü tencere modellerine de bakarken, satıcı g**** isimli hanım, bize birkaç model gösterdi. Eşim i...

Efe
09 Nisan

Korkmaz Mutfak Eşyaları Korkmaz Düdüklü İade Sorunu

04.02.2023 tarihinde Korkmaz marka A167-01 Modelli vita Plus Rosa Gold düdüklü tencereyi 2159 TL'ye Ankara Taurus AVM den satın aldım fakat aldığıma pişman oldum. İlk yemek pişirdikten sonra içerisinde kararma meydana geldi fotoğrafı paylaşacağım. Kararma dolayısıyla hemen korkmaza gittim ve ürünün ...

1 Yorum

Ece
Ece

Aynı sıkıntıyı bende yaşıyorum mağaza çalışanlarının bilgisizliği yüzünden normal gibi söylenip garantim bitince de düdüklüden dahada garip sesler gelince şikayet vara yazdım müşteri memnuniyeti adı altında ürünü incelemeye aldılar ürünü tadilat yapıp gönderdiler fakat kapak hala tehlikeli şekilde uyarılar veriyor. İkinci kez gönderim yaptım bu sefer de kapaktan su çıkıyor diye bir şey yok dediler gönderdiler şu an kullanımım sıfıra indi. Korkmaz yüzünden çeyizime aldığım ve 6 ayda paketi açılan ürünün max 3 kez kullanabildim çok acı.