Korkmaz Bağdat Caddesi Ayıplı Malını İade Almadı

10 Eylül

Bağdat Caddesi Korkmaz mağazasından 26.08.2023 tarihinde satın aldığım yemek takımı ve çatal bıçak seti 01.09.2023 tarihinde kargoyla teslim edildi. Teslim edilen kargoda kırık kase ve fabrika ® hatası olduğu açıkça belli çiziklerle dolu tabaklar vardı. Tabak altlarında kararmalar, eskimeler mevcuttu. Ayrıca bir kaşık da eksik gönderilmişti. 4 kasenin de merkezden mağazaya kırık geldiği söylenerek baştan kargoya teslim bile edilmemişti. Bununla birlikte mağaza "her üründe bunu yapıyoruz" diyerek kutunun içine teşhir ürünlerini koyuyor ve bu ürün 10 bin liralık bir ürün. Toplam da 14 bin küsur liralık alışverişimi mağazaya kadar taşıyıp iade etmek istediğimde iade kabul etmiyoruz değişim yapabilirsiniz dediler. Fakat kusurlu, ayıplı mal sattıkları için iade yapabilmek benim yasal hakkım. Mağazanın kendi sitesinde de 14 gün içinde iade yapılabileceği yazıyor. Site ve mağaza ayrımı yapmak hukuki değil. Sonuçta ben ürünün tamamını görmüyorum, yalnızca bir parçasını görüyorum ve eve ® yine site alışverişi gibi kargoyla gönderiliyor. Kargoda kusurlu mal oluşabiliyor, gönderilen mal sergilenen kadar iyi muhafaza edilmiş olmayabiliyor.

Mağazada bulunmayan müdür, çalışanlar telefonla aradığında kesinlikle yardımcı olmadı. Özür dileyeceği yerde istediğiniz yere başvurun diyor. Ben de aynen öyle yapacağım. Duyurabileceğim bütün mecralardan da duyuracağım ki Korkmaz adına güvenerek alışveriş eden insanları yanıltmaya devam etmeyin.

Mağaza çalışanlarından birini tenzih ediyorum, kendisi değişim yapmak zorunda kaldığımda bana seçmem ve taşımam konusunda destek oldu. Fakat kurumdan sonuna kadar şikayetçiyim ve yasal haklarımı alacağım.

14 Eylül 19:43

Bağdat Caddesi Korkmaz mağazasından 26.08.2023 tarihinde satın aldığım yemek takımı ve çatal bıçak seti 01.09.2023 tarihinde kargoyla teslim edildi. Teslim edilen kargoda kırık kase ve fabrika hatası olduğu açıkça belli çiziklerle dolu tabaklar vardı. Tabak altlarında kararmalar, eskimeler mevcuttu. Ayrıca bir kaşık da eksik gönderilmişti. 4 kasenin de merkezden mağazaya kırık geldiği söylenerek baştan kargoya teslim bile edilmemişti. Bununla birlikte mağaza "her üründe bunu yapıyoruz" diyerek kutunun içine teşhir ürünlerini koyuyor ve bu ürün 10 bin liralık bir ürün. Toplam da 14 bin küsur liralık alışverişimi mağazaya kadar taşıyıp iade etmek istediğimde iade kabul etmiyoruz değişim yapabilirsiniz dediler. Fakat kusurlu, ayıplı mal sattıkları için iade yapabilmek benim yasal hakkım. Mağazanın kendi sitesinde de 14 gün içinde iade yapılabileceği yazıyor. Site ve mağaza ayrımı yapmak hukuki değil. Sonuçta ben ürünün tamamını görmüyorum, yalnızca bir parçasını görüyorum ve eve yine site alışverişi gibi kargoyla gönderiliyor. Kargoda kusurlu mal oluşabiliyor, gönderilen mal sergilenen kadar iyi muhafaza edilmiş olmayabiliyor.

Korkmaz Mutfak Eşyaları Şikayetvar üye markasıdır
Cevaplandı
Ortalama Cevaplama Süresi 2 sa 38 dk
13 Eylül 17:53

Herhangi bir şekilde iletişime geçilmedi. Maddi manevi zararımı karşılayan bir dönüş bekliyorum. Yapılmazsa resmi yollardan şikayet edeceğim.

14 Eylül 19:41

Hâlâ iletişime geçilmedi. Takipçisi olmaya devam edeceğim. Avukata verdim.

Korkmaz Mutfak Eşyaları Hatalı Parça Değişimi

Yunus
24 Eylül

13.07.2023 tarihinde Eskişehir Espark Korkmaz Mağazasından aldığımız çeyiz seti içerisinde bulunan A8335 Veneta Coll 60 Parça Yemek Takımı ürününde parça kenarlarında bulunan yaldızları hatalı parçalar için telefon ile bildirimde bulunduk. Mağaza yetkilisi tarafından değişim için parçaların incelenm...

Ali
17 Mayıs

Merhabalar yemek takımı setinde yemek tabağın kırık çıktı ama şube garantisi yoktur diyor ama satarken garantilidir diyorlar bu soruna bir çözüm bize ...

Korkmaz'a Güvenip Pişman Oldum

Mukaddes
3 gün önce

Korkmaz'dan vanessa 26 parça yemek takımı almıştım. Arkasında 'fine bone' yazıyor ama müşteri temsilcileri kemik içermediği yönünde açıklama yaptı. Onun kemik ışıltısı anlamında yazıldığını söylediler. Korkmaz'ın kendi telefonunu arayarak yardım istediğimde de bu durumun yapım aşamasından kaynakland...

Korkmaz'a Güvenip Pişman Oldum

Tuba
4 hafta önce

Ürünü çeyiz seti olarak almıştım tüm takımlarıyla yemek takımından elektrikli aletlerine kadar fakat tencere tava ve çaycım renk attı. Dışındaki pembelikler dökülüyor, granit diye aldım kaplama çıktı kaplamaları soyuluyor daha 1 sene olmadı kullanmaya başlayalı mağduriyetimin giderilmesini istiyorum

0 Yorum

Korkmaz Mutfak Eşyaları Şikayetvar üye markasıdır