Halil sonuçtan hiç memnun değil

Tarım Kredi Kooperatif Market Plansız İş Yapıyor

04 Ekim 2023 12:08

Değerli Tarım Kredi Kooperatif Market,
Marketiniz İstanbul-Pendik-Kurtköy Semerkand şubesine yaklaşık 4 ay önce günlük süt dolabı getirdiniz bu süre zarfında marketin henüz süt satışı başlamadı. En son Ekim'23 ayı itibarı ile süt satışına başlanacağı söylendi ama yine süt satışı yok. Kediler dolabın içine yuva yapmış yatıyorlar ne güzel kediler için soğutuculu dolap tahsis etmenizi memnuniyet ile karşılıyoruz kış içinde bir çözüm üretmenizi bekliyoruz. Bir de zahmet olmaz ise süt içinde bir girişimde bulunursanız sevinirim. Değerli yöneticilerim çıkış noktanız ucuz ve kaliteli ürünü halka sunmaktı ama maşallah Migros ile fiyatlarınız yarışıyor bari hizmeti düzgün sunun sürekli toplu taşıma ile Sülüntepe şubenize gidip süt almaktan yoruldum bezdim yani insanı hakikatten bezdiriyorsunuz. Bakın marketin adını bezdim market olarak değiştirebilirsiniz tam size göre bir isim. Semerkand şubenizi dağın tepesine açmışsınız bunu da düzeltelim. İbadet haneleri genelde yüksek tepelere yaparlar ki insan beynindeki bir bölge yüksek yerlerde ibadet yapılınca daha çok çalıştığı için ibadet daha kaliteli oluyor. Diğer dinlere de dikkat ederseniz ibadethaneler hep yüksek tepelerde siz bunu da yanlış anlamışsınız marketinizi yüksek tepeye açtığınız zaman alışveriş şevkim artmıyor aksine beziyorum. Mesela Emsey Hastanesi civarına açabilirsiniz. Yerleşimin daha az olduğu Semerkand bölgesine açıp yok biz kedilere hizmet vermeye devam edeceğiz diyorsanız siz bilirsiniz. Devamında siz değerli yöneticilerimiz için güzel şeyler yazmak istiyorum lütfen beni zorlamayın.

04 Ekim 2023 13:49 (Şikayetten 1 saat sonra)
26 Ekim 2023 22:08

Değerli Tarım Kredi Kooperatif Market, Şikayetimi yazalı 3 hafta oldu. Değerli yöneticilerinize soruyorum bu 3 hafta sürecinde ne yaptılar nasıl aksiyon aldılar çok merak ediyorum. Süt dolabının satın almasının yapıldığı firma hangi yöneticilerin tanıdığı veya akrabası. Buradan o çıkıyor bir firma planlama yapmadan neden her şubeye dolap koyar ki 5 aydır boş beklesin. Birilerine para kazandırmak halka hizmet etmek değil asıl amaç bunu şimdi daha iyi anlıyoruz. Boş dolap olan kaç market var saydınız mı? Yönetim kurulundakiler uyusunlar zaten huzur hakkı alıyoruz diye bunu yanlış anlamışlar galiba. Cumhurbaşkanımızda sağ olsun bizim vergiler ile size teşvik veriyor açtığınız market sayısı kadar mı alıyorsunuz teşviki sonra nereye hizmet edeceğinizi şaşırıyorsunuz değil mi? Bir marka daha var kooperatifiz diyen birden büyüyünce o şaşırdı hedefini. Her şeyin içi boşaltılmış bir toplum olduk. Kime ne anlatıyorum ki ben...

07 Kasım 2023 20:01

Tarım Kredi Kooperatif Market, Türkiye'de Ulusal zincir marketlerden daha halka daha yabancı olduğu aşikardır. Hatırlayalım bu marketin çıkış noktası neydi? Diğer marketlerin fiyat politikalarına karşılık fiyat istikrarını sağlamak için hızla şube sayılarının artması halka uygun fiyat ile ürünlerin ulaştırılması konusunda hükümet tarafından sonuna kadar desteklendi. Peki bunu bilen bu Tarım Kredi Kooperatif Market ne yaptı üç maymunu oynayarak diğer marketlerden bir farkı olmadığını gösterdi... Bakın şaka yapmıyorum Migros ve Carrefour bu marketten daha ucuza ürün satıyor. Bir de yine bir kooperatif markası olan Torku köprüyü geçene kadar uyguladığı politikayı bıraktı ve şu an piyasada ürünleri en pahalı olan marka. Biz Türk ürünleri sahip çıkalım paramız yabancıya gitmesin derken bu firmalar bu ülkenin halkına düşmanca yaklaşımları unutulmamalıdır. Bu firmalar yarın savaş çıksa karşı cephedeki Ordu askerlerine gıda yardımı ederler. Yazıklar olsun boş süt dolaplarını marketinin önünde sergilemek hangi hizmet anlayışı. Kendi cebini dolduran ve mabadını büyüten değerli yöneticiler ve huzur hakkı alan yönetim kurulu bizler sizin bu yaptıklarınızdan huzursuzuz. Sizden daha omurgalı uygulamalar bekliyoruz.

13 Kasım 2023 20:22

Sayın Tarım Kredi Kooperatifi Market'''' mağazasına boş süt dolabı alan arkadaş şimdi biz bu dolapları Quantum fiziğiyle yok edeceğiz sen bile anlamayacaksın anlamadım değil mi?

25 Kasım 2024 14:41
Tarım Kredi Kooperatif Market Plansız İş Yapıyor

Değerli Tarım Kredi, Kurtköy Mh. Yeşilırmak CD. No.:40/A-B Pendik İstanbul mağazanızdan bugün ekteki fişede göreceğiniz üzere çiğ süt aldım ya da ben öyle olduğunu sandım. Mağazanızda çalışan uzun boylu erkek çalışanınız günlük çiğ süt diyerek bana pastörize sütü satmış ve kendisini kamera görüntülerini izleme zahmetinde bulunursanız gidip getirdiğini görürsünüz. Ben almış olsam da çiğ süt dolabına pastörize süt koymazsınız değil mi? Bu sütler daha önce marketin iç dolabında satılıyordu ve aynı çalışan bana pastörize sütü çiğ süt diye satmaya çalıştı o zaman değerli çalışanınız salağa yattı ama ben ona iyi niyetli olarak açıkladım. Bilmediğini firmanın onlara böyle söylediğini söyledi. Buna rağmen balık hafızalı çalışanınız bugün o sütü bana sattı çünkü dışarıdaki dolaptan getirdi bende sorgulamadım. Ürünün doğru ürün olmadığını evde görünce önce mağaza çalışanınızın 7 ceddini ve doğum kontrolünden habersiz olan aile büyüklerini ve onu işe alan siz değerli firma yetkililerini buradan selamlıyorum lütfen kabul buyurun. Biz ne zaman bu kadar ahlaktan bir haber toplum olduk? Yazıklar olsun size ve insanlığınıza Allah sizi ıslah etsin. Allah çoluğumuzu çocuğumuzu ve toplumu sizin gibi yönetici adı altındaki kişilerden ve çalışanlarınızdan korusun. Dışarıda motorbisiklet ile kap kaç yapan kişilerin ahlak sevileri inan sizden daha yüksek belkide tek farkı sen vergi veriyorsun ama bu ahlak seviyesi ile oda şüpheli.

04 Şubat 10:04

Tarım Kredi Kooperatif Market Personelinden Şikayetçiyim

14 Ağustos 2024 20:50
Hakan sonuçtan hiç memnun değil

Tarım Kredi Kooperatif Marketleri İstanbul Çekmeköy Reşadiye Şubesi

16 Şubat 2024 00:26
Muallim sonuçtan hiç memnun değil

28 Aralık 2023 23:45
Furkan sonuçtan hiç memnun değil

26 Ağustos 2024 15:08