Kompen Pencere Terlemesi Ve Hava Geçirmesi

Pencerenin önünde olanda da var ya maalesef bu çözüm değil makine ile nem var ve mantolamanın kurumadan yapıldığını söylemişsiniz evimde niye söylemediniz ya bunu mantolama yapıldığında yanlarında mıydınız tamamen suçu atacak yer arıyorsunuz pencereleri gördünüz böyle işçilik olmaz dediniz bir de bana öneri sunuyor gelen yetkili sinerji cam ile camların birini değiştirin eğer kesilirse diğerlerini de değiştirirsiniz dedi çözüm odaklı çalışma yapıyorlar kapıdan pencereden hava geliyor diyorum contaları bir kalını ile değiştirin diye söylüyor yapan kişi kapatmış iş yerini dedi müteahhit desen yok Expert dediğiniz çözer ya da rapor tutar hep bir kılıf buluyor saygılar sunuyorum ama böyle bir firmaya yakıştıramadım.

Durum bu pencere ve kapı balon gibi şiş hava gelmese şişer mi size soruyorum Allah için cevap veremiyorum siz verin artık sinir krizi geçiriyorum
Sıfır eve ® oturdum 2018 de Kompen pencere takılı her yer bütün pencere ve kapılar terliyor sanki içeride yağmur yağıyor parkeler kabardı duvar kenarları kararma küflenme oluyor. Yetkilileri aradım ama hala gelecekler bir de % 93 müşteri memnuniyeti var diyorsunuz.