Kompen İle Rezillik Diz Boyu

18.01.2023 tarihinde ev sahibi Ali Rıza Doğan beyin damadı Ali E. tekrar şikayette bulunarak yapılan işten memnun kalmadıklarını, halen sinek girdiğini ve doğramanın kolunun kırıldığını söyledi. Müşteri kendisi Antalya’da damadı Ali E. Ankara’da yaşadıkları için bayi ile yüz yüze görüşemiyorlar. Kendileri evde olmayınca evin anahtarını komşularına bırakıyorlar. Bayi müşterinin evine tekrar giderek anahtarı komşusundan alıp kırılan kolu ve karşılıkları değiştirdi. Eksiklerini gidererek Ali E.’a bilgi verdi. (20.01.2023) Ancak müşteri yine memnun kalmadı. Yapılan iş sürmeli balkon kapaması olduğu için kanatları açılıp kapanırken raylar üzerinde hareket ediyor. Kasa ile kanatların, kanat ile diğer kanatın birleşim noktalarında kıl fitil vardır. Bu doğramanın bir yalıtımı yoktur. Rüzgar ve soğuk girme olasılığı mevcuttur ama sinek girme olasılığı bulunmamaktadır. Sonuç olarak her ne kadar yapılan işin garanti süresi bitti ise de müşteri memnuniyeti açısından ev sahibi ve damadı ile görüşüldü. Kendisi ya da damadı köye geldikleri zaman, Bölge Müdürlüğümüze haber verecekler. Bölge Müdürlüğümüzden bir usta gönderilecek.
Kompen yaptırdım yana kaydırmalı yapıldığı günden belli sıkıntı açıyor . yapan ustalar yeni çağ bayi umursamıyor. Bölge müdürlüğü bayiyi gönderiyor gelen usta çözemiyor. Camların arasından sinek giriyor tam sıkmıyor kolları artık rezil olduk.