Gece Yarısı Kolaysigorta.com Araması Ve Rahatsız Edici Kadın

Web sitemiz ve Kurumsal yapımız yasa ve yönetmeliklere tam olarak uyumlu olduğu için kolaysigorta.com Türkiye’de Güven Damgası alan sınırlı sayıdaki firmalardan ve ETBİS’e kayıtlı web sitelerinden birisi dir. kolaysigorta.com Sitemize girip fiyat almadan önce tüketicilerin rıza metinlerini okuyup onaylamaları ve cep telefonlarına gelen onay mesajını da onaylamaları gerekmektedir ki Kaan Bey de aynı şekilde cep telefonuna gelen mesajla Web sitesine girerken onayladıkları metinler ilgili müşteri temsilcimizin kendilerini arayıp yardımcı olabilecekleri bilgisi verilmektedir. 29.06.2022 tarihinde saat 22.39 da Kaan z****** d****** web sitemize girerek 05** 4*******5 numaralı telefonuna gelen onay mesajını şifre kodunu web sitemize onaylayarak 0* b** 1*** plakalı aracı için trafik sigortası teklifi almıştır. İlgili teklif yazımız Gerekirse tekrar gönderilebilir Saat 23.03 te Çağrı merkezi görevlisi teknik eğitimlerini tamamlamış deneyimli personelimiz kendisini arayarak teklif ile ilgili bilgi vermek istemiş ve çok kısa süreli bir bilgilendirme de yapmıştır. Arama sadece teklif ile ilgili bilgilendirme amaçlı olup müşterinin rızası ve onayına istinaden yapılmıştır. Rıza metni ve GSM onay raporu Başta da belirttiğimiz gibi resmi kanal aracılı ile istenirse gönderilir. Sonrasında da Kaan z****** d****** aranmamış ve mesaj gönderilmemiştir. Burada Müşteri yi rahatsız etme gibi bir gayemizin olmadığını belirtir. Tamamen müşteriye yardım etme gayesi ile aranmış ve Öneri yok ( Kişisel Verileri Koruma Kanunu ) gereklikleri neticesinde plaka ve isimleri ****** olarak belirteceğim. Tarafınızdan veya Kağan Bey tarafında da istenirse resmi kanallar aracılığı ile belgeler sunulabilir. Kişisel verileri koruma açısından gerekli dayanak belgeleri yayınlayamıyorum.

Ya şimdi bir şey yazacağım size ama neyse!
Gecenin bir yarısı arama zorunluluğu nedir ya! Kolaysigorta internet adresinden sigorta poliçesi yaptırmak istedim. İnternetten işlemime devam ederken, müşteri iletişimi sıfır, konuşma tarzı kahvedeki amcalardan kaba bir kadın arayıp sigorta poliçemi yapmamı söylüyor. Şaka gibi. Tam kredi kartımı girip işlem yapacaktım ki, bu saygısız ve geçe yarısı yapılan arama nedeniyle de iptal ettim. Anında rahatsız ediyorlar. E-devlet'ten de ilgili şikayetimi yapacağım.