Teslimat Sorunları Ve İletişimsizlikle Dolup Taşan Kargo Deneyimi

11 Kasım 14:28

Amazondan sipariş ettiğim ürünüm Kolay Gelsin kargo firması tarafından teslim edilecekti. Fakat bu firmanın ne bir fiziki şubesi var ne de kargocunun teslimatta sorun yaşaması halinde alıcı kişiyi arama olayı var. Kendi kafalarına göre vay efendim evi bulamadım diye teslimat gününü ertelemeleri saçmalığın alası. Ama işin daha da saçma kısmına gelmedim, kargoyu canlı takip edebiliyorsunuz. Bende takip ettim, kargocu evimin iki sokak yukarısında olmasına rağmen kargoyu bırakmadan beni bile aramadan kargo teslimatını iptal edip erteliyor bir de. Bu nasıl bir sistem nasıl bir mantık ve nasıl bir hizmet. Müşteri hizmetlerini aradığımda da yine çözümsüz klasik cümleler. Yani diyorlar ki biz doğru adreste olmamıza rağmen evi bulamadık (yerseniz) sonra üstüne üslük sizi de arayıp irtibata geçmedik sonra aman be ne uğraşacağız erteleyelim deyip erteledik. Sonuç bu. Bu hizmetsizlikte başta sizin ardından sizin gibi sorumsuz bir firmayla çalışan amazonunda payı var yazık

profile profile profile
11 Kasım 14:52 (Şikayetten 23 dakika sonra)
Seymen
15 Kasım 14:51

Dün 14 kasımda aradım halen daha dağıtıma bile çıkmadığını her gün geçiştirdiklerini söyledim müşteri temsilcisine önceki günlerde aynıları oldu, yarın dağıtıma çıkacaktır dediler klasik yine aynı terane bugün 15 Kasım az önce baktım 16 kasıma ertelemişler ve tekrardan aradım talep oluşturuyorum yarın dağıtıma çıkacaktır deniyor hep aynı cümleleri duymaktan yıldım fakat siz yılmadınız sanırsam talep oluştura oluştura talep oluşturmayan çalışan kalmadı. Sizin saçmalıklarınız nereye kadar sürecek daha devam eder mi sizce bu durum?

Kargo Teslimatında İlgisizlik Ve İletişim Sorunu

12 Ekim 16:59

Kolay Gelsin Firmasının Kargoyu Vermemesi

Can
23 Eylül 21:32

Kolay Gelsin Kargo Şirketi, Şikayet!

Burak
10 Eylül 14:59