28 Ekim 15:58

Kolay gelsin firması müşteriyle dalga geçiyor. Amazon üzerinden 24.10.2024 günü 2 adet ürün sipariş ettim. Siparişlerim 26.10.2024 günü bulunduğum bölgenin teslimat merkezine geldi. Kargo durumunu kontrol ettiğimde Pazartesi yani 28.10.2024 günü teslim edileceğini gördüm. Bugün tekrar kontrol ettiğimde siparişlerden birinin Salı günü teslim edileceği diğerinin ise bugün teslim edileceğini gördüm. WhatsApp üzerinden müşteri hizmetleri ile görüştüğümde ürünlerimin bugün ve salı günü de teslim edilmeyeceğini 29.10.2024 resmi tatil olduğundan dolayı 30.10.2024 günü teslim edileceğini öğrendim.

28.10.2024 günü saat 10:44’te telefonuma 2 adet siparişiminde 2 saat içerisinde adresime teslim edileceği şeklinde mesaj aldım. İş yerimden izin alarak ikametime geldim. Saat 14:44’e kadar yani 4 saat evde bekledim. Kargo gelmeyince müşteri hizmetlerini aradım. Benimle konuşan bayan işlemleri hızlandırmak için çağrı oluşturduğunu söyledi. Ben de tekrar beklemeye başladım. Saat 15:15’te tekrar kontrol ettiğimde ürünlerimin Çarşamba günü yani 30.10.2024 günü teslim edileceğini gördüm.

Tekrar müşteri hizmetlerini aradım. Çarşamba günü gönderileceğini, sistemin otomatik olarak hata yaptığını falan söyleyip sizi gün içinde arayacaklar diyerek geçiştirildim. Teslimat merkezinden gidip alayım dedim. Gizli bilgiymiş kimsede yokmuş onların getirmesini beklemek zorundaymışım.

30 Ekim 15:44

Kargom nerede? 26.10.2024 günü teslimat merkezine teslim edilen kargom önce 28.10.2024 günü teslim edilecek denildi. Hatta gün içinde 2 saat içerisinde adresindeyiz diye mesaj geldi. Bütün gün bekledim gelen olmadı. Müşteri hizmetlerini aradım kargomun kaybolduğunu öğrendim. Kurye araçta bulamamış. Ama Çarşamba teslim edilecekmiş. Nasıl oluyorsa. Sonra tekrar arandım. Kargom bulunmuş. Ama 28.10.2024 günü teslim edemezlermiş. 29.10.2024 günü de resmi tatil olduğu için 30.10.2024 günü teslim edeceklermiş. 2 saat arayla müşteri hizmetlerini arıyorum. Şu an saat 15:45 kargom hakkında henüz bir işlem kaydı gözükmüyor. Her aradığımda kayıt oluşturulup dönüş yapılacak deniyor. Ama ne arayan var ne soran. Israrla 2 saatte bir aramaya devam edeceğim. Teslim edeceğiniz iki paket kargo fazla bir şey değil.

28 Ekim 15:59 (Şikayetten 1 dakika sonra)
28 Ekim 16:39
Çetin
30 Ekim 11:39

Oturdum halen ürünümün dağıtıma çıkmasını bekliyorum. Güya işlemler hızlandırıldı. Ürünler dağıtıma bile çıkarılmadı.

Kargo Teslimatındaki Bitmeyen Gecikme Ve Yanlış Yönlendirme

26 Kasım 11:28

Kargo Teslimatı Ve Müşteri Hizmetleri Sorunu

Ebru
21 Kasım 23:56
"Sorunu çözdüğünüz için teşekkür ederim kargom elime ulaştı ama yinede kargo teslimatta adresim doğruluğu teyitlemeden ve güvenlik önlemi almadan teslim etmeyiniz"

Dyson Ve Kargo Firması Arasında Kalan Müşteri

Burak