Teslim Edilmeyen TV Ve İletişim Sorunları

13 Kasım 12:07

Amazon'dan TV siparişim, HA0031970 numaralı gönderi numarasıyla tarafıma gönderildi. Teyit mesajını onayladığım halde, 2 gündür teslim edilmiyor. Yalnız yaşadığım için iki gündür bunlar yüzünden işten izin almak zorunda kaldım. İlk gün "2 saat içinde getiriyoruz", ikinci gün ise "30 dakika içinde teslim ediyoruz" bildirimlerini onayladığım halde dalga geçer gibi getirmediler. Üstüne bir de müşteri temsilcisi, 75 inçlik televizyonu "iş adresinize getirelim siz evinize götürün" "kapıya bıraksınlar" gibi saçma bir öneride bulundu. Akşam 7den sonra getirin. Deyince de, sistemlerinin böyle bir seçim hakkı sunmadığını belirttiler. Sanki iki gündür sistemleri çok iyi çalışıyormuş gibi. Çok kötü bir şirket Kolay Gelsin. Sırf bu yüzden Amazon'dan da bir daha alışveriş yapmayacağım.

13 Kasım 12:48 (Şikayetten 41 dakika sonra)
13 Kasım 15:13

Arkadaşlarınız hala arayıp 7'den sonra getiremeyiz diyorlar. Ben sizin için işten 3. Kez izin alamam. 2 gün zaten izin aldım

13 Kasım 15:59

Dalga geçer gibi bugün saat 3'te getirdiler ben işteyken. Dağıtım sorumlusuna da 7'de getirmesiyle ilgili hiçbir şey söylememişler. Ben bunlar için her gün işten izin almam gerekiyor galiba. Onlar hizmet etmiyor, biz onların kölesiyiz belli ki

15 Kasım 13:06

Ürünü iade ettim. Hepsiburada, Hepsijet üzerinden hızlıca istediğim saatte teslim etti.

Kolay Gelsin Değil Bekle Dur Gelmesin

Perihan