Kolay Gelsin Teslimat Sürecinde Gecikme

Sevgili Gökçe U. Kolay Gelsin firması olarak müşteri memnuniyetinin her zaman önceliğimiz olduğunu belirtmek isteriz. Şikayetinizde belirtmiş olduğunuz konu hakkında inceleme süreci başlatılmıştır. En kısa sürede sizinle iletişime geçeceğiz. Saygılarımızla, Kolay Gelsin Müşteri Hizmetleri Çözüm Ekibi Kolay Gelsin Müşteri Hizmetleri 0850 955 0 955 www.kolaygelsin.com [email protected]

Sevgili Gökçe U. Gönderiniz 25.03.2023 tarihinde G**** Ç** adlı kişiye teslim edilmiştir. Firmamız gönderi ve hizmetlerimiz ile ilgili paylaşmak istediğiniz tüm şikayet, talep ve önerilerinizi, www.kolaygelsin.com internet sitemizde yer alan iletişim formu ya da hafta içi ve Cumartesi günleri 09:00-22:00 saatleri arasında hizmet veren 0850 955 0 955 Müşteri Hizmetleri kanalıyla iletebilirsiniz. Deneyimlerinizi paylaştığınız için teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz. Kolay Gelsin Müşteri Hizmetleri Çözüm Ekibi Müşteri Hizmetleri Hattı: 0850 955 0 955 www.kolaygelsin.com [email protected]
18.03.2023'de Ebebek ®'ten 5000 TL'lik ürün siparişi verdim, 19.03.2023'de kolay gelsin kargo tarafından alınmış olup 20.03.2023 tahmini teslimat tarihi olarak Ebebek'ten kontrol ettiğimde belirtilmiş; ancak tarafımda hiçbir bilgilendirilme mesajı gelmemiştir. Bugün 23.03.2023 olup kargo hareketlerinde hiçbir ilerleme olmadı, müşteri hizmetlerini aradım, operasyon merkezine mail attıklarını başka bir şey yapamayacaklarını söylediler. Benim aranacağımı söylediler; ancak herhangi bir arama gelmedi tarafıma. Ürünümü kayıp ettiler sanırım, 5000 liramı verecekler mi acaba? Bir daha Ebebek'ten asla sipariş vermem kolay gelsin kargo ile çalıştıkları sürece.