Kolay Gelsin Müşteri Hizmetleri Saygısızlığı!
6.315görüntüleme
Şikayet yayınlandıktan hemen sonra Ayşe hanım aradı firma ve arkadaş adına özür dileyerek problemi çözdü. Nazik yaklaşımı ve işine olan saygısından ötürü Ayşe hanıma ve Kolay Gelsin'e teşekkür ederim.
Ayşe hanım arayıp hızlıca sorunu çözdü. Nazik yaklaşımı ve işine olan saygısından ötürü kendisine teşekkür ederim.
11 Kasım 2021 tarihinde Amazon ®'dan C942902 kargo takip numaralı bir sipariş verdim. Teslimat adresi olarak amazonun anlaşmalı olduğu hızlı teslimat noktalarından birini seçtim (A101). Belirtilen tarihte kargo A101 ®'e gidiyor ve şube tadilatta olduğu için kargoyu kabul etmiyor buraya kadar her şey normal. Kargo firması (Kolay Gelsin) adresi güncellememi istedi ve bende iş adresimi vererek güncelledim 2 gün sonra kargo tekrar dağıtıma çıktı ben de bu arada web sitesinden aracın lokasyonu takip ediyorum geldiğinde bulamadık falan demesinler diye aşağıya inmek için. Araç 3-4 kere çalıştığım hastanenin önünden geçmesine rağmen hastaneye girip kargomu teslim etmek için bir girişimde bulunmadı. Aracın uzaklaştığını görünce hemen kargo firmasının müşteri hizmetlerini aradım. İsminin e** olduğunu belirten bir kadınla görüştüm.
Saçma saçma konuştu adrese geldiklerinde oradakiler sizi tanımadığını söyledilerse geri döner falan dedi. Adreste beklediğimi gelmediklerini söyledim. Bir şeyler saçmalayıp ben bu konuyu daha detaylı araştırıp size döneceğim dedi. Bir bildirim ya da şikayet mi oluşturacaksınız bana bir takip numarası verin dedim. Kargo takip no ile takip edebilirsiniz dedi telefonu kapatmak benden kurtulmak için saçmaladı ve kapattı. 2-3 gün geçti e** hanım hala arayacak. Ben siparişi iptal ettim sizin yüzünüzden çokta önemli değil zaten ama siparişinden gecikmesinden falan geçtim bu arkadaşın yaptığı saygısızlık zoruma gitti. Kendisi ile 16.11.2021 tarihi saat 16:45 - 170:00 aralığında görüştüm. Konuşmalar dinlenirse durum anlaşılacaktır.