Kolay Gelsin Kargo Firması Komedisi!

Sevgili Cemrehan K. Kolay Gelsin firması olarak müşteri memnuniyetinin her zaman önceliğimiz olduğunu belirtmek isteriz. Şikayetinizde belirtmiş olduğunuz konu hakkında inceleme süreci başlatılmıştır. En kısa sürede sizinle iletişime geçeceğiz. Saygılarımızla, Kolay Gelsin Müşteri Hizmetleri Çözüm Ekibi Kolay Gelsin Müşteri Hizmetleri 0850 955 0 955 www.kolaygelsin.com [email protected]

Sevgili Cemrehan K. Gönderiniz 20.03.2023 13:22:46 tarihinde Eren K. (Kendisi) adlı kişiye teslim edilmiştir.adlı kişiye teslim edilmiştir. Firmamız gönderi ve hizmetlerimiz ile ilgili paylaşmak istediğiniz tüm şikayet, talep ve önerilerinizi, www.kolaygelsin.com internet sitemizde yer alan iletişim formu ya da hafta içi ve Cumartesi günleri 09:00-22:00 saatleri arasında hizmet veren 0850 955 0 955 Müşteri Hizmetleri kanalıyla iletebilirsiniz. Deneyimlerinizi paylaştığınız için teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz. Kolay Gelsin Müşteri Hizmetleri Çözüm Ekibi Müşteri Hizmetleri Hattı: 0850 955 0 955 www.kolaygelsin.com [email protected]
Amazon üzerinden satın aldığım ürünü ertesi gün teslim etmek için geldiler, ancak o an banyoda olduğum için haliyle kapıyı ve telefonu açamadım. Yaklaşık 2 dakika sonra telefonu elime aldım geri aramak için ancak siparişi getiren kurye arkadaşın numarası değil direkt çağrı merkezinin numarası yazıyordu ve geri aradığımda; kusura bakmayın yeni teslimat tarihi oluşturulmuş maalesef ürün belirtilen tarihte teslim edilecektir dediler. Sipariş edilen ürün önemliydi ve o gün teslim edilecekti. Gidip ben teslim alıyım, kurye arkadaş nerede ise yanına gideyim gibi şeyler de söyledim ancak kabul edilmedi herhangi bir çözüm de sağlanmadı. İlk defa böyle bir kargo şirketi prosedürüne şahit oldum. Kargo takip veya sipariş numarası paylaşmadım, paylaşmama sebebim ise zaten iş işten geçtiği içindir.