Kolay Gelsin Firmasının Kargo Sıkıntısı

Sevgili Adem D. Kolay Gelsin firması olarak müşteri memnuniyetinin her zaman önceliğimiz olduğunu belirtmek isteriz. Şikayetinizde belirtmiş olduğunuz konu hakkında inceleme süreci başlatılmıştır. En kısa sürede sizinle iletişime geçeceğiz. Saygılarımızla, Kolay Gelsin Müşteri Hizmetleri Çözüm Ekibi Kolay Gelsin Müşteri Hizmetleri 0850 955 0 955 www.kolaygelsin.com [email protected]

Sevgili Adem D. İletmiş olduğunuz konu hakkında, 20.02.2023 tarihinde sizinle iletişime geçilerek detaylı bilgi verilmiştir. Firmamız gönderi ve hizmetlerimiz ile ilgili paylaşmak istediğiniz tüm şikayet, talep ve önerilerinizi, www.kolaygelsin.com internet sitemizde yer alan iletişim formu ya da hafta içi ve Cumartesi günleri 09:00-22:00 saatleri arasında hizmet veren 0850 955 0 955 Müşteri Hizmetleri kanalıyla iletebilirsiniz. Deneyimlerinizi paylaştığınız için teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz. Kolay Gelsin Müşteri Hizmetleri Çözüm Ekibi Kolay Gelsin Müşteri Hizmetleri 0850 955 0 955 www.kolaygelsin.com [email protected]
Samsung'dan S23 Ultra cep telefonu aldım. 15.02.2023'de Samsung ® firması Kolay Gelsin kargo firmasına ürünü teslim etti. Adana deprem bölgesi olduğu için Sonra sipariş durduruldu mesajı aldım. Madem Adana'da sorun yaşıyorsunuz neden kargoyu kabul ediyorsunuz. İstanbul'da deprem mi var ki ürünü iade etmede bu kadar geç kaldınız. 16.02.2023'de gönderim Samsung'a iade edileceği bilgisini aldım. Kolay Gelsin firması ürünümü hala Samsung'a teslim etmedi. Aradığım halde çözüm ekibimiz size dönüş yapacak diyorlar ama ortada çözüm ekibi yok galiba. Ayın 20'si olmasına rağmen ürünüm daha Samsung'a teslim edilmemiş. Kaldı ki bana gelsin. 44.000 TL verdiğim ürün ortada yok maalesef.
Samsung shoptan S23 Ultra siparişi verdim. 15.02.2023 tarihinde kolay gelsin adlı kargo firmasına kargoya verildi. 16.02.2023 tarihinde Adana'nın deprem bölgesi olması sebebiyle gönderi iptal edildi. O tarihten itibaren kargom bırak Samsung'a teslim edilmeyi, teslim için talep kodu bile oluşturulmamış. Firma ürünü bir türlü Samsung'a teslim etmiyor. Her aramamda aciliyetinizi bildiriyoruz diyorlar. 22. 02.2023 tarihinde iade kodu oluşturuldu dediler ama o da yalan çıktı. Bugün aradığımda yanlış bilgi verilmiş denildi.
Kolay gelsin kargo firmasına ilettiğim şikayetimle alakalı herhangi bir çözüm yapılamadı. Ürünüm 16.02.2023 tarihinden beri iade sürecinde. Sürekli aradığım halde konu ilgili birime aktarıldı deniyor ama bu ilgisiz birim bir türlü sorunumu çözmüyor.