Kolay Gelsin Firması Şoför Kabalığı

29 Mayıs

Merhaba. 29.05.2023 saat 08:27'de Sultanbeyli Ekol Kargo Merkezinin önünde trafik ışıklarında beklerken 34 EIB 856 Plakalı Kolay Gelsin şirket aracı şoförü aracını aracımın üzerine sürmüştür. Sonrasında daha gelmemesi için kornaya bastığımda kendisi camı açarak benimde camı açmamı isteyerek ''Karşıya geçemeyecek miyiz'' diye bağırmıştır. Kendisiyle sıfır diyalog kurarak direk plakasını aldım. Amazonun sadık müşterisi olduğum için bu firmadan sık sık hizmet almaktayım. Ancak böyle bir yaklaşımı kabul etmiyorum. Firma logolu araçta bu davranışı yapacak özgüveni nereden bulmaktadır? Kargo götürdüğü müşterilerine aynı davranışı sergilemeyeceğinin garantisi var mıdır?

Kolay Gelsin Şikayetvar üye markasıdır
Kolay Gelsin Logo
29 Mayıs 18:05

Kolay Gelsin Teslim Edilemeyen Kargo

1 hafta önce

İyi günler. Amazon üzerinden aldığım ürün dün teslim edilme günü olmasına rağmen gecikti şu an daha teslim edilemedi saat 14:30 da işe gidiyorum bana işe giderken lazım 🥴 ZA1157520 kargo numaram. Siz eskiden çok hızlıydınız size ne oldu GPS den bakıyorum araç sabit duruyor

Kolay Gelsin Ve Amazon Türkiye Kargomu Yollamıyor

1 hafta önce

Amazon Türkiye'den aldığım televizyonum sözde express teslimat ile gelecekken pazartesi gününden bu yana oyalanıyorum. Biz Prime üyeliğe boşuna mı para veriyoruz. Defalarca müşteri temsilcisi ile görüştüm, kargo firmasına söz geçiremiyorlar. Ürünüm elime ulaşması için kolay gelsin, kargo firmasından...

Kolay Gelsin Adresime Teslim Edilmedi

1 hafta önce

19 Eylül Salı günü Amazon sitesinden vermiş olduğum siparişte canlı takip kısmında adresimin yanlış bir noktayı gösterdiğini fark ettim. Üç kez farklı zamanlarda müşteri hizmetlerini aradım ama "gelecek efendim, gelecek" lafından başka bir şey duymadım. Diyorum ki adresim yanlış görünüyor, hatta Ama...

Kolay Gelsin Kargo Firması Gecikme Üstüne Gecikme

1 hafta önce

Amazon.com'dan cuma günü 15.09.2023 tarihinde aldığım laptopu, 1 günde teslim olacak ürün kolay gelsin isimli firma kafasına göre erteleyip kargonu teslim etmiyor. Kargom kurye aracında gezip duruyor, bugün 4 gün teslim edilmedi, 5 güne planlanmış beşinci gün 6 gün olur mu? Bu ne iş ya.

Kolay Gelsin Kargo Firması Gecikme Üstüne Gecikme

0 Yorum