Ekspres Kargo Ürün Teslim Sorunu

Sevgili Taner C.. Kolay Gelsin firması olarak müşteri memnuniyetinin her zaman önceliğimiz olduğunu belirtmek isteriz. Şikayetinizde belirtmiş olduğunuz konu hakkında inceleme süreci başlatılmıştır. En kısa sürede sizinle iletişime geçeceğiz. Saygılarımızla, Kolay Gelsin Müşteri Hizmetleri Çözüm Ekibi Kolay Gelsin Müşteri Hizmetleri 0850 955 0 955 www.kolaygelsin.com [email protected]

Sevgili Taner C.. Kolay Gelsin firması olarak müşteri memnuniyetinin her zaman önceliğimiz olduğunu belirtmek isteriz. Şikayetinizde belirtmiş olduğunuz konu hakkında inceleme süreci başlatılarak Müşteri Hizmetleri Çözüm Ekibimiz tarafından tarafınıza 0 850 955 0 955 numaralı telefondan bilgilendirme aramaları yapılmış ancak ulaşılamamıştır. Saygılarımızla, Kolay Gelsin Müşteri Hizmetleri Çözüm Ekibi Kolay Gelsin Müşteri Hizmetleri 0850 955 0 955 www.kolaygelsin.com [email protected]
Çarşamba günü media markt ®ın internet sitesinden aldığım cihazın teslimat adresini belki evde olmaya bilirim diye iş yeri adresi olarak belirttim (bu arada iş yeri 7 gün cumartesi pazarda dahil olmak üzere mesai saatleri içinde açık) fakat bugün sabah gelen mesajla şaşkına döndüm, iş yeriniz kapalı olduğu için kargonuzu hafta içi ilk mesai saatlerinde size ulaştıracağız diye bir mesaj telefon edip iş yerinin açık olduğunu kapalı olduğunu neye istinaden belirttiklerini sormama rağmen samimiyetsiz şekilde cevap verip yapacak bir şeyimiz yok diye cevap alıyorum. Ardından peki ben gelip teslim alıyım dediğimde öyle bir şubemiz yok alamazsınız diyerek tekrar tersleniyorum. Şimdiye kadar birçok kargo firmasından aynı adresi belirterek hafta sonu da dahil olmak üzere pek çok kez teslimat aldım ama bu kadar saçma bir şeyle karşılaşmadım. Media markta güvenip sipariş veriyoruz ama iş bilmez kargocuları yüzünden mağdur oluyoruz Media Markt hiç yakışmadı.