Koçtaş'tan Eksik Ve Yanlış Teslimat Sorunu

Koçtaş'tan Eksik Ve Yanlış Teslimat Sorunu
01 Kasım 21:38

Koçtaş'ın online uygulaması üzerinden iki adet raflı dolap sipariş verdim, venedik ve kumru çeşit iki farklı dolap. Venedik yazan teslim edildi, o da menteşesiz ve vidaları olmadan gönderilmiş, aynı satıcıdan aldığım 2. Ürün de kargolandı diye gözüktüğü için ikisi için de teslim edildi yazıyor, bu konuda Koçtaş'a güvendim satıcı kimdir beni ilgilendirmez! İki gündür kendime bu konuyla alakalı muhatap arıyorum cevap yazan dönen yok! Bu ekonomik şartlarda insanları mağdur etmeyin! Koçtaş'tan sorunumu çözmeleri ve daha yüksek rakam ödediğim ve hala teslim edilmeyen, edilende de eksik parça olarak gönderilen zararlarımı karşılamasını istiyorum! Eksik teslim aldığım dolabın da Horoz Lojistik fişinde yazan sadece 1 adet! Ekledim görseli.

02 Kasım 11:28 (Şikayetten 13 saat sonra)

Merhaba Klara Hanım, Geri bildiriminizi yetkili ekibimize ileterek takip sürecini başlattık. En kısa süre içerisinde sizinle iletişime geçerek son durum bilgisini ileteceğiz. Saygılarımızla, Koçtaş Çözüm Merkezi

04 Kasım 19:33

Hala tarafıma bir dönüş sağlanmadı, teslim edildi diye gözüken ve eksik teslim edilen ürünlerle alakalı bir bildirimde bulunulmadı tarafıma

06 Kasım 11:50

Hiçbir şekilde mağduriyetim giderilmiyor! Koçtaş firmasından yardım beklemek tam bir zaman kaybı, ya ürünümü gönderin ya paramı geri iade edin, illa hukuksal yollarla vaktimizi almayın!

Koçtaş'ta İade Süreci Kabusu: Para İadesi İçin Gereksiz Yönlendirmeler Ve Masraflar

Firdevs
06 Aralık 12:01
koctasta-iade-sureci-kabusu-para-iadesi-icin-gereksiz-yonlendirmeler-ve-masraflar-2.pdf

Koçtaş 1 Yıl Önce Sipariş Verdiğim Gardırobun Hala Kurulumu Yapılmadı.

Selva
08 Mayıs 11:33