05 Mayıs

31.03.2023 de 5369 sipariş numaralı ürünlerimi online olarak satın aldım. Ürünüm 03.04 de kargo şirketine teslim edildi. 05.04 de şube varış birimine kargom gelmiş fakat tarafıma hiçbir bilgilendirme yapılmadı. Aradan 6 gün geçtikten sonra 11.04 tarihinde kargodan teslimat kodu geldi. Bu tarihe kadar ürünüm ne adresime gelmiştir ne de tarafıma haber verilmiştir. 13.04 sabah tekrar bir kod mesajı gelmiş olup yine bu tarihe kadar kargo ürünümü getirmemiştir.

Aynı gün saat 16:30’da kendi imkanlarımla kargo şubesine gittim ve paketlenmesi kötü olan ürünümü kartonu parçalanmış ağzı ve coğu yeri açık bir şekilde teslim almak zorunda kaldım. Çünkü kargo yetkilisi olan arkadaş teslim etmeden kontrol edemeyeceğimi söyledi.

Eve gelip ürünün kurulumunu yapmak istediğimde sehpa ayaklarının yamuk durduğunu, ayak plastiklerinin eksik gönderilmiş olup ayaklara oturmadığını fark edip 12.04 tarihinde **03 talep numaralı iade bildirimimi oluşturup iade kabul bilgilendirme SMS’ini ve iade kodunu beklemeye başladım.

17.04 tarihine kadar tarafıma bilgilendirme yapılmadığı için kendi imkanlarım ile Koçtaş müşteri danışmanlarını arayıp iade kodunu rica ettim. 19.04 de iade için yine kendi imkanlarımla ürünü MNG Kargo ® şubesine götürdüm. Fakat bu seferde verilen iade kodu kabul görmedi.

Bunun üzerine tekrardan Koçtaş müşteri hizmetlerini arayarak kargo yetkilisi arkadaş ve ben durumu izah ettik yeni bir kayıt açacağını beyan eden müşteri temsilcisi ile görüşmeyi sonlandırıp tekrar şirketten bilgi beklerken gündüz kabul edilmeyen iade kodu ile 17:00 da tekrar iade edebileceğim mesaj ile bilgilendirildim.

Yaşadığım durum ve olaylar tamamıyla bu şekilde gelişip kayıtlı ve fotoğraflıdır. Şikayetimi yazmama gerek kaldımı bilmiyorum ama şunları söylemeden geçemeyeceğim siz koskoca kurumsal Koçtaş firmasısınız dışarıda üretimle bile satılmayan gönyesi kaçık malzemesi eksik bozuk ürün satmayı kendinize yakıştırıyor musunuz ve  daha sonrasında ardı ardına gelen ama sistemsel ama bireysel ilgisizlik ya kargo şirketinin ürünleri umursamazlığı kişileri hiçe sayması kendi işimizi gücümüzü bırakıp kurumsal bir şirket müşteri memnuniyeti odaklı kaliteli firma diye aldığımız ürünlerin peşinden koşturuyoruz ve doğru düzgün bilgilendirilmiyoruz.

04.05 tarihi itibariyle tarafıma hiçbir şekilde ücret iadesi yapılmamıştır. Son alışverişim oldu. Artık alışveriş yapmam.

Koçtaş Şikayetvar üye markasıdır
Cevaplandı
Ortalama Cevaplama Süresi 14 dk 5 sn
Koçtaş Logo
05 Mayıs 11:42

Merhaba Fatih Bey, Geri bildiriminizi yetkili ekibimize ileterek takip sürecini başlattık. En kısa süre içerisinde sizinle iletişime geçerek son durum bilgisini ileteceğiz. Saygılarımızla, Koçtaş Çözüm Merkezi Tel: 0850 209 50 50 [email protected] www.koctas.com.tr

Fatih
16 Mayıs 17:39

Tekrardan merhabalar 19.04.2023 tarihinde iade ettiğim ürünümün ödemesini 15.05.2023 te bankama yapıldığı mesajı geldi. Hem de defalarca aramama rağmen her aradığımdaki aldığım cevap tedarikçi firmanın Koçtaş'a iade yapmamış olması oldu. Şimdi birincisi biz tüketici olarak yasal olan geri iade süresinde işlemimizi yapmakla mükellefiz. Sizde size ön görülmüş yasal ödeme süresinde iadenizi gerçekleştirmek zorunluluğunuz bulunmaktadır. Siz bu süreçte iade yapmadınız. İkinci olarak bana beyan ettiğiniz tedarikçi firma ödeme yapmamış olması tüketici olarak beni ilgilendirmiyor. Çünkü ben ürünümü kurumsal olduğunu düşündüğüm Koçtaş firmasından aldım. Ödememi Koçtaş firması olarak yaptım. Tedarikçi olan firmanızın ismine değil. Kurumsal olan bir şirketin geri ödeme bahanesi bu olmaması görüşündeyim. Üçüncü olarak da bu üretilen ürünlerin belirli bir kalite standartlarına göre üretilip sizin gözetiminizden geçmeden biz tüketicilere gönderilmesi ayrı bir sorundur. Dördüncü ve son olarak da iade işlemini yapan tedarikçi firmaya geri iade konusunda güveniniz yoksa ve bu kadar süre iade için biz tüketicileri bekletebiliyorsanız. Naçizane önerim güvenilir firmalar ile çalışmanızdır.

Koçtaş İnternet Sitesinden Aldığım Ürünü Göndermiyor

07 Haziran

07.05.2023 tarihinde Koçtaş internet sitesinden 1031706712 numaralı sipariş oluşturdum. Kargo tarihi 01.06.2023 olmasına rağmen ürünü hala kargoya vermediler. Müşteri temsilcisi ile görüştüğümde gecikme olduğunu hemen sevkini yapacaklarını ilettiler. Bugün yine arıyorum. Tedarikçi firma gecikme oldu...

Koçtaş Firmasının Kaybolan Kargosu ve Müşteri Memnuniyetini Düşünmeme

31 Mart

Adından başka hiçbir kalitesi ve müşteri memnuniyetini düşünmeyen 3 firmadan bahsedeceğim. Yıllardır online alışveriş yapıyorum böyle bir kötü firma ile karşılaşmadım. 15.03.2023 14:23 tarihinde sipariş vermiş olduğum ürün için 20.03.20223 09:49 kargoya verildi bilgisinden sonra kargonun MNG Kargo ş...

Koçtaş Müşteri Memnuniyetsizliği Ürünü İade Edemedik!

08 Mart

Koçtaş'ın internet sitesinden Armut koltuk sipariş ettik. Ürün elimize ulaştı ancak fotoğrafta gördüğümüz şekilde arkası dik durmuyordu. Bu nedenle ürünü iade etmek istedik. Müşteri hizmetlerini arayarak Koçtaş mağazasına iade edip edemeyeceğimizi sorduk. Ürün tedarikçi firma tarafından gönderildiği...

06 Ekim 2022
"Koçtaş ile yaşanmaması gereken, ama yaşadığım bu sorundan dolayı gerçekten üzüldüm. Ürünüm geçte olsa elime ulaştı. İlgilenen, emeği geçen müşteri temsilcilerine, ilgililere teşekkür ederim. Sonuçta olay tatlıya bağlandı."

0 Yorum

Koçtaş Şikayetvar üye markasıdır