Koçtaş Ürün Gecikti Ve Cevap Alamıyorum

08 Haziran

Koçtaş'tan 1031946598 sipariş numarası ile bir bahçe mobilyası aldım 15 Mayıs 2023 tarihinde. En geç 27 Mayıs'ta teslim edilmesi gerekirken hala bir sonuç elde edemedim. Birkaç kez hem kargo firmasını hem de Koçtaş müşteri hizmetlerini aradım, ancak bana hiçbir bilgi verilmiyor. Yetkililer, mesai bitimine kadar dönüş yapacaklarını söylediler, ama başka bir cevap alamadım. 10 gündür durum böyle, ellerinde olmayan ürünü mü sattılar bilemedim. Şehir dışına çıkacağım, kargo gelecek diye çıkamadım. Bu arada bir bilet yandı, mağdur oldum. Giderilmesi için günde beş kez arıyorum, kimse cevap vermiyor.

21 Haziran 13:22

20 gün teslim olmasını beklediğim ürün gelmedi iptal ettim ama hala iadem yapılmadı. Yasal süreç 7 iş günüymüş onu bekliyoruz. 25-05-2023 de bana gelmesi gereken ürün gelmedi bende iptal ettim para iadesi istedim sonuç kendileri olunca yasal süreç 7 iş günü içinde para iade süreci başlayacak. Gerçekten Başka bir ülkede yaşasaydık süreç benim mağdur olan taraf kabul eder belkide ürün bedelsiz gelir ya da bana hediye çeki düzenlenirdi. Burda koskoca Koçtaş da yetkili muhatap bulamıyorum

13 Haziran 20:20

15-05-2023 tarihinde 1031946598 sipariş numarası ile Koçtaş firmasından napoli oturma gurubu aldım bana mesaj olarak ürün tarafıma Horoz Lojistik firması ile gönderileceği iletilti. Buraya kadar her şey normal siparişim bana 25-05-2023 tarihinde teslim olması gerekiyordu ama hala ürünü teslim alamadım. Defalarca hem Koçtaş'a hem de Horoz Lojistik firmasına geciken ürün için şikayetçi oldum bana tek açıklama olarak ürünümün 3 parça olduğunu 2 tanesinin olduğum şehre geldiğini bir tanesinin İstanbul merkezde olduğunu gelir gelmez bana ulaştırılacağını söylediler. Özellikle rica etmiş olmama rağmen her iki firmanın da yetkili kimse bana ulaşmadı. Bende ürünün bana geleceğinden hiç inancım olmadığı için Koçtaş firmasına tam 3 kez iade için talep ettim hala bekliyorum çünkü ürünüm gelmedi gereken tarihten 15 gün geçmesine rağmen gelmedi iade işlemimi gerçekleştirilmedi ve en garip olanı ise hala iki firmanın da bana şikayet ve iade için kimsenin iletişime geçmemesi çok mağdur edildim. Koçtaş firması aldığım ürünü bana teslim edemediği gibi hem de paramı iade etmiyor

Koçtaş Şikayetvar üye markasıdır
Cevaplandı
Ortalama Cevaplama Süresi 14 dk 5 sn
Koçtaş Logo
08 Haziran 15:08

Merhaba Hasan Bey, Geri bildiriminizi yetkili ekibimize ileterek takip sürecini başlattık. En kısa süre içerisinde sizinle iletişime geçerek son durum bilgisini ileteceğiz. Saygılarımızla, Koçtaş Çözüm Merkezi Tel: 0850 209 50 50 [email protected] www.koctas.com.tr

Hasan
14 Haziran 11:51

Hala hiçbir yetkiliniz dönmedi ve ürünü iade etmek istiyorum iade de edemiyorum

Koçtaş 45 Gündür İade İncelemesine Devam Ediyor

5 gün önce

Koçtaş online olarak aldığım iade talep numaralı 05227060 ve Sipariş numarası 1035343958 olan bahçe salıncak örtüsünü 12.08.2023 tarihinde teslimini takiben bir gün sonra iade ürünün kalitesizliği gerekçesi ve köşesindeki açılma sebebi ile iade talep ettim. 45 gündür inceleniyor diyorlar. ABD'ye gön...

Koçtaş Siparişim Hala Teslim Edilmedi

1 hafta önce

Koçtaş'tan 19 Temmuz 2023 tarihinde aynalı vestiyer ayakkabılık aldım. 26 Temmuz 2023'te kargoya verildiği bilgisi verildi. Bu nedenle evdeki ayakabılığımı demonte ederek geri dönüşüme gönderdim. 26 Temmuz 2023 tarihinde kargoya verildiği iddia edilen ancak bugüne kadar (22 Eylül 2023) tarafıma hala...

Koçtaş Siparişim Hala Teslim Edilmedi

0 Yorum