Koçtaş Servise Giden Ürün Akıbeti
1.103görüntüleme

Değişen hala bir şey yok müşteri hizmetleri ni aradım tekrar ilgili şubemiz sizi arayacak dediler Koçtaş Korupark şubesi aradı bayram sonu geleceği söylendi ki zaman kazanmak için olduğuna inanıyorum Bayram sonu derken muallak bir cevap net bir gün yok ucu açık bir tarih 20 iş gününü geçti kanuni olarak üstüne düşen sorumluluklarını yerine getirmiyor Koçtaş gerçekten hayal kırıklığı yarattı
Koçtaş tan Maç Allister marka 18 v 1,5 amp. Matkabın mandreni arızalı çıktı Yalpalama yapıyor ve ağzındaki ucu işlem esnasında bırakıyordu. Mağazayla görüştüğümde 30 günden önce servisten gelmez dediler pandemiden dolayı uğraşamam diye (sağlık personeliyim) sonra veririm dedim 11.06.2022 de Koçtaş mağazasına servis talebiyle teslim ettim 13.06.2022 de servis kaydı oluşturuldu mesajı geldi iş günü olarak bugün 20. Gün ve hala haber yok. Kanunen üzerine düşeni yapmasını istiyorum müşteri hizmetlerine ulaşamıyorum mağazaya gidiyorum ellerinden bir şey gelmeyeceğini Bayram tatili geldi. Not:İş günleri Hafta lik 5 gün hesabına göre yapılmış tır. Hafta sonları ve remi tatiller hariç olarak hesaplanmıştır