Koçtaş Sepete Ekleyip Satın Aldığım Ürünün Stokta Olmaması
431görüntüleme Merhaba,
Geri bildiriminizi yetkili ekibimize ileterek takip sürecini başlattık. En kısa süre içerisinde sizinle iletişime geçerek son durum bilgisini ileteceğiz.
Saygılarımızla,
Koçtaş Çözüm Merkezi
Tel: 0850 209 50 50
[email protected]
www.koctas.com.tr
Koçtaş uygulaması üzerinden, 25/11/2020 tarihinde beğenip sepete eklediğim, hemen sonrasında satın aldığım ürün için "Değerli Müşterimiz, 1013****33 no’lu siparişinize ait 2000****19 kodlu ürün tedarik edilemediği için iptal edilmiştir. Ücret iadeniz bankanıza bağlı olarak birkaç gün içerisinde hesabınıza yansıyacaktır. Koçtaş B003" SMS geldi. Çağrı merkezini aradığımda ürün mağazalarda da bulunmadığından iptal edilmiştir dendi. Az önce Koçtaş Uygulama üzerinde ürünü Bursa Nilüfer Carrefour mağazasından sorguladığımda stoklarında 3 adet bulunduğunu mağaza çalışanları söylediler. Bulunduğum ilde Koçtaş olmadığından sadece online alışveriş yapabilmekteyim. Mağazalar da sadece yüz yüze kasadan alışveriş yapmaktalar. Kargo hizmetlerinin de olmadığını söylediler. Muhatap olduğum 0850**95050 çağrı merkezi ise, mağaza stoğunda ürün olmasına rağmen siparişimi iptal ettiğinden Koçtaş'ın online alışverişi yönetememesi beni mağdur etmiştir. Firmaya ve tüketicilere şikayetimdir.